На 19 декември Българската национална телевизия представи официално сериала Вина“

...
На 19 декември Българската национална телевизия представи официално сериала Вина“
Коментари Харесай

Над 300 души гледаха ексклузивно първия епизод на новия сериал на БНТ „Вина“

На 19 декември Българската национална телевизия показа публично сериала „ Вина “ – новата огромна телевизионна продукция, част от филмопроизводството на публичната телевизия. За да означи старта на фамилната драма в ефира на Българска национална телевизия 1 – на 5 януари от 21:00 ч. – на събитието участва целият актьорски и креативен състав на сериала отпред с режисьора Виктор Божинов. По аления килим минаха и доста известни лица – телевизионни водещи, кино звезди, кино критици и инфлуенсъри, които пожелаха триумф на плана и дружно се любуваха на пилотния епизод на сериала.

„ Благодаря на всички, че дойдохте на този празник – премиерата на сериала „ Вина “. Когато преди години взехме решение да заложим концепцията и да завършваме този сериал по време на филмовата сесия, знаех, че той ще е добър, само че не знаех, че ще стане чак толкоз добър. Разбира се, това се дължи на огромната заслуга на екипа, който стои зад него и на режисьора Виктор Божинов, който вложи всички старания да го направи. “, съобщи Генералният шеф на Българската национална телевизия господин Емил Кошлуков.

„ Хората от киното се научихме, че до момента в който снимаме сериал, обвързван с вино, би трябвало да споделяме не „ Добър вечер “, а „ Наздраве “! Искам безпределно да благодаря на всички вас, които сте се събрали тук. Огромно благодаря на господин Емил Кошлуков и на Българската национална телевизия за това, че се довериха на нашия екип. Както знаете, доста дълго време нямаше филмопроизводство в Българска национална телевизия и по тази причина съм благодарен на целия екип на Българска национална телевизия и особено на сътрудниците от СТФ „ Екран “. Българска национална телевизия за следващ път е главен дирек в производството на българско наличие “, сподели режисьорът на кино лентата Виктор Божинов.

Зад сериала „ Вина “ стои екип от потвърдени експерти – изпълнителният продуцент Надежда Цветкова, сценаристите Екатерина Николова, Ваня Николова и Нели Димитрова, режисьорът по монтажа Нина Алтърпърмакова, композиторът Петър Дундаков, виненият съветник Вили Гълъбова, операторите Калоян Божинов и Георги Гвоздев. Сред актьорите са добре познатите и обичани на почитателите лица – Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и доста други.

От 5 януари по Българска национална телевизия 1 сериалът „ Вина “ ще придвижи феновете на едно магнетично кътче в България и ще им разкрие завладяваща история за винената промишленост и всемирен тематики като любовта, изневярата и вътрешния ентусиазъм да създаваш. Какви тествания ще срещнат героите, ще стане ясно в епизодите на поредицата всеки четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „ Вина “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР