На 18 ноември тази година предстои да бъде избрана новата

...
На 18 ноември тази година предстои да бъде избрана новата
Коментари Харесай

В очакване сме на Мис България 2017

На 18 ноември тази година следва да бъде определена новата Мис България 2017. Това е 28-мото издание на влиятелния конкурс за хубост.
След извършените районни състезания в 25 дребни и огромни градове в цялата страна до финала доближиха 20 претендентки от София, Бургас, Варна, Монтана, Созопол, Пловдив, Враца, Хасково, Силистра, Стара Загора, Велинград и други. В състезанието Мис България по правилник могат да вземат участие неомъжени българки сред 17 – 25 години.
Конкурсът ще протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към обществената идея на състезанието, тур по бански костюми, тур с сбирка публични тоалети на Стоян Радичев, полуфинал и край.

Миналогодишната победителка Габриела Кирова ще има достойнството да връчи короната на най-красивата българка за 2017 година. Габи се показа почтено на международния край Мис Планет 2016, спечелвайки купата Вицемис Планет 2016.
" Реалност от илюзии " е тазгодишната обществена идея на състезанието, която насочва мислите на младежите към заблудите и заплахите при общуването в обществените мрежи и интернет.
В журито тази година с изключение на всемирски персони, предприемачи и сътрудници ще се включат и четири някогашни носителки на купата - Наталия Гуркова, Елена Ангелова,Марина Войкова и Габриела Кирова. Победителките ще показват страната ни на Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР