На 18 ноември 2015 г., 55-годишна жена заснема странни светлини

...
На 18 ноември 2015 г., 55-годишна жена заснема странни светлини
Коментари Харесай

В Силициевата долина учени анализират вещество от НЛО

На 18 ноември 2015 година, 55-годишна жена снима странни светлини над Лозана, Швейцария, от балкона на жилището си.В часовете преди разсъмване тя схваща, че не може да види къщата на съседа си през прозореца на балконската врата. Тя е объркана, когато схваща, че розов облак й пречи на гледката. Може да види църквата, само че не и къщата тъкмо против нея. Мистериозният облак се издига и се придвижва към камбанарията на църквата. Тогава дамата вижда бели светещи топки, които стартират да кръжат към облака.

 ovni lausana 75 1000x620 - В Силициевата котловина учени проучват вещество от НЛО (видео)
Тя прави няколко фотоси и видео (ще го гледате по-долу), на което се виждат розовата мъгла и светлините. Топките се въртят в небето, издигат се във въздуха и още веднъж се спускат. Странното представление продължава няколко минути.Малките топки издават спокоен тон, когато удрят капаците на прозореца й, като птица, размахваща криле. Най-поразителното е, че когато се удрят, оставят белезникава течност, сходна на мляко.

 Остатъци от бялата течност по капаците
Остатъци от бялата течност по капацитеНаблюдението на НЛО освен смущава дамата душевен, само че тя оповестява и за физически дискомфорт: кървене от носа и кръвясали очи.
В търсене на отговори тя открива в интернет ветерана уфолог Бруно Манкузи, откривател на НЛО, който живее във Во, в същия кантон.

 Бруно Манкузи
Бруно МанкузиЖената съумява да импрегнира памучни тампони с белезникавата субстанция, която са оставили топчетата светлина. Тъй като Манкузи работи професионално като лаборант, той изпраща имейли до Университета в Лозана, Швейцарския федерален софтуерен институт в Лозана и Екологичната работа на западния кантон Во, които за жалост не демонстрират интерес.Манкузи стартира да търси заинтригувани учени отвън Швейцария и влиза в контакт с астрофизика Жак Вале, който посещава свидетелката в Лозана през септември 2018 г.Вале отнася пробите в Калифорния, тъй като знае, че при доста произшествия с НЛО е допустимо да се съберат проби от структурни елементи от хипотетични повреди и изхвърляния на материал и боклуци, като известния случай в Евора, Португалия. Дори частици и импланти, които очевидците намират в телата си след наблюдения.Астрофизикът се надява да разпознава изотопи или даже детайли, които са нови за Земята.Като софтуерен вложител, който е финансирал редица започващи компании, той има достъп до най-хубавите лаборатории в силициевата котловина, където проучва изотопи, разновидности на химичния детайл, чийто ядра съдържат същия брой протони, само че друг брой неутрони.Някои изотопи се намират естествено на Земята, до момента в който други съществуват единствено в Космоса или могат да бъдат създадени единствено в лаборатории. Изучавайки парчета от НЛО благодарение на масспектрометри, Вале се надява да разпознава изотопи или детайли, непознати до в този момент.Той се свързва с лабораторията на Станфордския университет, ръководена от Гари Нолан, международен водач в генетиката, имунологията и биоинформатиката, който поучава Пентагона да проучва физическите резултати върху очевидци на близки срещи с НЛО.Резултатите се пазят в загадка, до момента в който не бъдат тествани. Вале удостоверява, че сега има софтуерни спънки, които пречат на приемането на поредни и значими резултати.Ще забележим ли ново доказателство за съществуването на извънземни?Засега можете да анализирате видеото и да споделите какво мислите.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР