На 18 май 2019 г. във Варна ние, Здравен информационен

...
На 18 май 2019 г. във Варна ние, Здравен информационен
Коментари Харесай

Топ онкологът доц. д-р Кескин във Варна за БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

На 18 май 2019 година във Варна ние, Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, ще имаме удоволствието да посрещнем международно приетия онколог доцент доктор Кескин. По покана на нашия шеф Звезделина Лютфи, онкологът ще гостува в България в границите на нашата самодейност да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните и новаторски способи в медицината.
Консултациите с топ-онколога от Турция са подобаващи за пациенти, нуждаещи се от второ мнение по отношение на своето заболяване. Биха били потребни и за всички пациенти, които се интересуват от опцията за лекуване в чужбина, в частност от лекуване в Турция.
Кой е доцент доктор Серкан Кескин?
Доц. доктор Серкан Кескин приключва Медицинския факултет към Тракийския университет през 2001 година Впоследствие той специализира „ Вътрешни заболявания “ и „ Медицинска онкология “. Към момента доцент доктор Кескин управлява Отделението по здравна онкология в болница „ Мемориал Шишли “ в Истанбул. Там той ползва индивидуализирани новаторски лечения за лекуване на рак. Д-р Кескин е международно приет онколог със 70 научни изявления в интернационалните издания. Също по този начин членува в редица професионални сдружения в Европа, Съединени американски щати и Турция.
Какво е новото в арсенала му при лекуването на раковите образования?
Лечението на рак бележи съществено развиване през последните години. Това се потвърждава с обстоятелството, че в случай че през предишния век 5-годишната преживяемост при онко-болни пациенти е била към 50%, то в наши дни тя доближава 80%.
Днес лекарствените лечения за лекуване на рак се разделят на три групи:
• Първата е химиотерапия. Тя унищожава раковите кафези. Тъй като при нея наред с раковите кафези нормално се засягат и здрави кафези, химиотерапията в доста случаи е обвързвана със обилни странични резултати.
• Вторият способ са таргетните лечения или така наречен „ умни “ медикаменти. Те се прицелват единствено в раковите кафези. Техният механизъм на деяние е обвързван с блокиране на сигналите, които споделят на раковите кафези да се разделят и развъждат.
• Третият механизъм за преодоляване на рака е имунотерапията. Тя задейства клетките на имунната система за борба с раковите кафези и по този метод лекува заболяването. Имунотерапиите към този момент се ползват при доста типове рак, а научните проучвания за използването им не престават.
За по-успешно лекуване на заболяването, доцент доктор Кескин ползва в работата си генетично картографиране на рака. За да се увеличи успеваемостта и понижат страничните резултати при оправянето с заболяването, за него е значимо да се ползва персонализирано лекуване на рака, което да е съобразено с вида на болестта и съответния пациент. Чрез генетичното картографиране на рака се пресъздава вътрешността на раковата клетка и се открива степента на увреждане.
NGS (Next Generation Sequencing)
NGS (Next Generation Sequencing) е методът, който се дефинира като ново потомство на секвениране. Той се реализира посредством проучване на раковата тъкан или с елементарен кръвен тест. Това проучване подкрепя избора на най-подходящата терапия, която ще влияе най-ефективно върху туморните кафези с по-малко странични резултати за съответния пациент.
Например при пациент с рак на гърдата с взимането на клетъчни или кръвни проби се реализира генетичното проучване на заболяването. Въз основа на проучването се дефинира лекарството, което ще се употребява и се конфигурира проект за лекуване. По този метод оздравяването на пациента ще се осъществя посредством избиране на по-ефективното лекуване и потреблението на медикаменти с по-малко странични резултати.
За по-високата успеваемост при лекуването на рак е належащо да се ползва сложен метод при всеки обособен случай. И въпреки през днешния ден ракът да е в групата на лечимите болести, за сполучливото му лекуване след слагане на диагнозата е нужна взаимна преценка и работа на разнообразни експерти в тази сфера. При обмисляне на лекуването се вземат поради спомагателни данни като възраст на пациента, други съпътстващи болести, самостоятелни желания на болния и психо-социалното му положение.
„ Само пероралното или венозно приложение на вярното за заболяването лекарство при болния от рак не може да се смята за триумф. Тайната се крие в обичта и уважението към индивида. Усилието да се вдъхне вяра, както и доверието на самия пациент и неговото семейство, са също неизменима част от сполучливото лекуване “, акцентират експертите от болница „ Мемориал “.
Всички пациенти с онкологични болести, които желаят да се възползват от опцията за безвъзмездни съвещания с доцент доктор Серкан Кескин във Варна на 18 май 2019г., би трябвало да си запишат авансово час на телефона на „ Медикъл Караджъ “, Варна: +359 878 500 730.
По време на безплатните съвещания пациентите би трябвало да показват всички медицински документи, с които разполагат по случая си досега. Само по този начин консултацията може да бъде оптимално потребна за тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР