На 17-ти ноември в София ще се проведе историческото първо

...
На 17-ти ноември в София ще се проведе историческото първо
Коментари Харесай

Цялата файткарта за голямата битка на BKFC

На 17-ти ноември в София ще се организира историческото първо съревнование на най-голямата международна организация по бокс с голи ръце BKFC. Домакин ще бъде Арена София (бившата Арена Армеец), а уредниците публично пуснаха листата с дуели и той наподобява зашеметяващо.

Смело може да се съобщи, че това е една от най-силните файткарти правени в миналото на бойна галавечер в България. Комбинирайки и атрактивния устав, това събитие се обрисува да обърне визиите за адреналин.



За момента плануваните срещи са 12, като основната е сред международният първенец по бойно самбо и ММА Росен Димитров и многократният първенец по жиу-жицу и ММА боец Тодор Желязков. Росен Димитров е и настоящ президент на Българската федерация по самбо - това е безспорен казус, в който президент на федерация ще взе участие в дуел и то по подобен устав.

В подглавната среща един от топ ММА бойците на България, Георги Валентинов ще се изправи против словенският ММА войник Боян " Zelva " Коседнар.

Уникалното е, че всяка една от борбите в главната файткарта заслужава да бъде основно събитие.

Владислав Кънчев, който е един от най-атрактивните ММА бойци на България, някогашен първенец на сръбската влиятелна верига SBC и сегашен войник в Oktagon MMA, ще вкара тежките си ръце в деяние против " Австралийския призрачен сън " Вилхелм От.

Шампионът на MAX FIGHT и участник в Dana White Contenders Show, Калоян Колев ще излезе против Амер " The Machete " Абдулнаби от Либия.

Още един шампин на MAX FIGHT и войник от Cage Warriors, Мариян Димитров ще се изправи против рисковия Йедрей Дурски от Полша, който към този момент има опит в борбите с голи ръце.

Един от ветераните на бойните спортове у нас Веселин Иванов - Лудия, който е и международен първенец по бойно самбо, ще се върне на кръга за тежка борба с голи ръце против рисковия италианец Марко " Barracuda " Гюстарини, който сега е в серия то 3 следващи победи в ММА.

Освен тях в останалите борби има потвърдени състезатели и първенци по самбо, ММА и бокса, за които очаквайте изявления поотделно с повече информация.

BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) е водеща организация за бойни спортове, известна със своите вълнуващи боксови мачове с голи ръце. Като водеща платформа за тази интензивна и достоверна форма на пердах, BKFC притегля най-хубавите бойци от разнообразни области на бойните изкуства. BKFC обезпечава адреналиново преживяване както за бойците, по този начин и за почитателите в целия свят. За Европа формален представител на организацията е Любомир Геджев.

На историческото събитието ще участва и създателят и президент на BKFC, Дейвид Фелдман, както и цялостния екип на организацията, която организира борбите си в неповторим кръговиден кръг.

Последвайте събитието във Facebook за повече информация и изненади преди BKFC Bulgaria на 17-ти ноември.

mma.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР