На 17 април директорът на Отдела по фискални въпроси към

...
На 17 април директорът на Отдела по фискални въпроси към
Коментари Харесай

Витор Гаспар: Иновациите са движеща сила на китайското икономическо развитие

На 17 април шефът на Отдела по фискални въпроси към МВФ Витор Гаспар даде изявление за Китайската медийна група, в което съобщи, че нововъведения са се трансформирали в движеща мощ за китайското икономическо развиване.

„ Иновации и новите качествени производителни сили са приоритет за Китай. Страната реализира значими резултати благодарение на нововъведения. Например в областта на възобновимата сила, производството на слънчеви панели, Китай е на водещо място в света “, споделя той.

„ Страната е значим производител на електрически автомобили. В момента разнообразни страни се стремят към реализирането на зелен преход, което прави съдействие сред тях належащо. Надявам се, че Китай ще способства повече за него “, уточни още Витор Гаспар.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34508Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед21056Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41751Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42815Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед86018Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554457Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183988Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127750Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, натикани страните от соцлагера  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, нат </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР