На 15-ти юли, само часове преди финала на Световното първенство

...
На 15-ти юли, само часове преди финала на Световното първенство
Коментари Харесай

“Звезден” мач предшества края на Световното първенство

На 15-ти юли, единствено часове преди финала на Световното състезание по футбол, в столицата ще се разиграе оспорван футболен дуел. Тази неделя тъкмо в 12:00 часа „ Отборът на сърцето “ ще влезе в „ лъвска “ конкуренция с спечелилия от футболния шампионат на Nestlè LION® – „ Подивей за трофей “.
В разгара на един парещ сезон, отдаден на спорта и положителните инициативи, LION® и предвожданият от Лео Бианки „ Отбор на сърцето “ ще покажат по какъв начин се играе футбол с идея и ще подарят на почитателите свиреп футболни страсти. 15 от тях завоюваха някои от страхотните футболни награди на марката, измежду които е и присъединяване в първият футболен шампионат на LION® – „ Подивей за трофей “. Той ще се организира този уикенд в амфитеатъра на столичния Ring Mall, а спечелилият от него ще показва умения против опитните звезди от „ Отбора на сърцето “. Предстоящият „ лъвски “ мач дава обещание да е зрелищен и да подгрее ентусиастите уместно за огромния край на Световното състезание по футбол.
Звездният мач е част от обществена акция, отдадена на младежите, които обичат футбола, придвижването и да се забавляват навън. Целта на самодейността на LION® е да обезпечи повече благоприятни условия за дребни и огромни фенове на „ цар Футбол “. Социалната концепция и любовта към спорта са аргументите, които събират LION® и сърцатите известни персони на един футболен терен. В идния „ звезден “ мач музиканти, спортисти и спечелили в риалити формати, отпред с LION® и Лео, ще обединят напъните си към публично значима идея за повторно това лято.
Само преди няколко дни облечен в „ лъвски “ екипи, „ Отборът на сърцето “ се изправи против All Stars Burgas в поддръжка на Holiday Heroes. Седмица по-късно Лео и другари ще облекат още веднъж „ лъвските “ екипи, с цел да се впуснат в борба против спечелилите в проведения от LION® футболен шампионат „ Подивей за трофей “. Мачът дава обещание да бъде „ звезден “, а след неговия край ще се осъществя и огромният обществен план. Със средствата, които LION® влага, и хонорарите на „ Отбор на сърцето “ ще бъде реновирано общинско игрище в столичния регион „ Люлин “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР