На 15 септември принц Хари отбеляза своя 36-и рожден ден,

...
На 15 септември принц Хари отбеляза своя 36-и рожден ден,
Коментари Харесай

Фенове: Кралският поздрав за рождения ден на принц Хари обижда Меган - slava.bg

На 15 септември принц Хари означи своя 36-и рожден ден, само че този път по много по-различен метод. За първа година внукът на кралица Елизабет II няма да чества в двореца, а ще направи фамилна вечеря в новия си дом в Калифорния. През 2020 година Хари към този момент даже няма кралски трофеи, откакто дружно със брачната половинка си Меган Маркъл взеха решение да изоставен Англия и да се откажат от функциите си в фамилията.

Решението им беше изненада както за почитателите, по този начин и за част от членовете на кралската фамилия. Според голям брой медии на Острова, Хари и Меган са имали обтегнати връзки с принц Уилям и Кейт Мидълтън и това е една от аргументите те да решат да се реалокират. Все отново, двете двойки не са удостоверили или отрекли тези клюки, само че последната обява от Уилям и Кейт може и да наклони везните в едната посока.

За да отбележат рождения ден на Хари, херцозите на Кеймбридж разгласиха фотография, за която мнозина сметнаха, че е скрита засегнатост към брачната половинка му. На фотоса се вижда по какъв начин принцовете и Кейт Мидълтън се състезават на лекоатлетическа писта и очевидно се забавляват много. Това, което липсваше обаче беше Меган Маркъл. „ Пожелаваме доста благополучен рожден ден на принц Хари “, написаха херцозите.

Много от почитателите незабавно показаха неналичието на Меган и обявиха, че това красноречиво приказва за разрива в връзките сред двете двойки. Засега Хари няма по какъв начин да отговори на пожеланието, тъй като той и брачната половинка му закриха своя профил в Instagram, откакто напуснаха кралския двор.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР