На 15 април заместник-министърът на външните работи на Китай Ма

...
На 15 април заместник-министърът на външните работи на Китай Ма
Коментари Харесай

Китай и САЩ ще продължат прилагането на „визията от Сан Франциско“ и ще стимулират обмена в различни области

На 15 април заместник-министърът на външните работи на Китай Ма Джаосю се срещна с посланика на Съединени американски щати в Китай Николас Бърнс и асистент държавния секретар по азиатско-тихоокеанските въпроси Даниел Критенбринк. Двете страни организираха задълбочена и градивна връзка за поощряване на разговора и съдействието и вярно ръководство на разликите. Китай и Съединени американски щати ще подтикват обмена на отзиви по интернационалните и районни горещи тематики като Близкия изток, Украйна и нуклеарния въпрос на Корейския полуостров. Едновременно с това ще продължат използването на „ визията от Сан Франциско ", да поддържат обмена на всички равнища и по-нататъшното стабилизиране и развиване на връзките сред двете страни.

Китай обясни позицията си по тайванския въпрос, както и по въпроси на стопанската система, търговията, науката и технологиите и културния продан. Китайската страна настоя Съединени американски щати да спрат да се намесват във вътрешните работи на Китай, да попречват развиването му, да постановат неразумни наказания на китайски предприятия и да потискат китайската стопанска система, търговия, просвета и технологии.  

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35771Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед37080Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед78996Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед34812Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед50740Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553903Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна война Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР