На 14 юли ЧЕЗ Електро България АД и 5kmrun.bg проведоха

...
На 14 юли ЧЕЗ Електро България АД и 5kmrun.bg проведоха
Коментари Харесай

Октомври засаждаме 366 дървета в паркове и населени места в Западна България

На 14 юли " ЧЕЗ Електро България " АД и 5kmrun.bg организираха взаимно Run Green - тичане за възрастни и деца, проведено всяка събота в Южния парк в София от 5kmrun.bg. Целта на Run Green бе да разпространява потреблението на електронната фактура като комфортен и сигурен, съвременен метод за приемане на месечните сметки, който дава и опция за персонален принос към запазване на естествената среда.

Г-жо Мурджева, какъв бе мотивът да засадите секвоя по време на Run Green дружно с 5kmRun.bg и участниците в бягането
Съвместното засаждане на секвоя от уредници и участници по време на Run Green сложи символичното начало на акция на " ЧЕЗ Електро България " АД и gorata.bg за залесяване на територии в паркове и обитаеми места в Западна България. В края на октомври ние, дружно с доброволци, ще засадим 366 дървета. Броят на дърветата бе избран от броя на участниците в Run Green, сред които бяха и 48 деца.

Целта на събитието беше да предизвика отговорно държание у всички нас за запазване на естествената среда посредством потребление на модерни и новаторски способи за връзка с ютилити компании. Предоставя ли " ЧЕЗ Електро България " АД на своите клиенти благоприятни условия да осъществят своята подготвеност за дейности в тази посока?
Дружеството предлага забележителен брой съвременни услуги, измежду които електронна фактура и смс-известяване за сума на фактурата и преди спиране на електроснабдяването. Електронната фактура е комфортен и сигурен метод за приемане на месечните сметки. Модерните ни услуги икономисват време, средства и неудобства за клиентите. По време на събитието бяха направени 121 нови регистрации за електронна фактура и смс-известяване. Всеки, който се записва за двете услуги по време на събитието, получи специфичен еко-подарък.

Смятате ли, че сходни начинания съумяват да стимулират хората да употребяват електронни фактури като израз на персоналната им идея за запазване на естествената среда?
Това не беше просто тичане, а тичане с идея и това е повода доста възрастни и деца да вземат участие в Run Green. Всички наши клиенти, които употребяват електронна фактура - до този миг те са над 370 000, към този момент са дали своя принос за запазване на околната среда: с избора си те избавиха от изсичане над 3 550 дървета, икономисаха над 32 милиона листа хартия, или почти 273 тона хартия и 682 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Опитът ни до момента демонстрира, че, проведени в сходен формат и с такива сътрудници, събитията предизвикат огромен интерес.

10 от участвалите в Run Green завоюваха ваучери по 100 лв., обезпечени от " ЧЕЗ Електро България " АД, за извършване на покупки в профилиран, състезателен магазин. Всеки втори, пробягал дистанцията от 5 км завоюва бъф, брандиран с логото на събитието. Всички деца, пробягали дистанцията от 2 км получиха подарък раничка.

Значителен брой участници се възползваха и от опцията да се снимат на специфична фото-стена и да споделят фотографията си обществено във фейсбук с #We do Green. Весела Кучева получи за своята фотография най-вече утвърждения и провокира оживена полемика по тематиката, което бе и повода да бъде сюрпризирана с премия от " ЧЕЗ Електро България " АД.

 Снимка 375881
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР