На 14-ти февруари холивудската звезда Мария Бакалова съобщи със снимки

...
На 14-ти февруари холивудската звезда Мария Бакалова съобщи със снимки
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери Григоров на романтична почивка във Велинград

На 14-ти февруари холивудската звезда Мария Бакалова заяви със фотоси в Instagram, че има мъж до себе си, а той е Валери Григоров - участник в последния сезон на " Игри на волята " и наследник на олиймпийската ни шампионка Мария Гроздева.

Новината изненада мнозина от почитателите на актрисата и спортиста. Много детайлности към връзката им към момента не са известни, само че едно е ясно - двамата гледат да прекарат всяка свободна минута дружно.

Това проличава и от обстоятелството, че двамата влюбени сега са на сантиментална СПА отмора във Велинград. Мария и Валери са решили да прекарат повече време дружно, тъй като се допуска, че актрисата скоро ще би трябвало да се завърне в Съединени американски щати, където я чакат много работни задължения.

 мария бакалова валери Instagram/mariabakalovaofficial

бе първата медия, която заяви, че влюбената двойка е на отмора във Велинград. Те предоставиха и фотоси, на които виждаме по какъв начин Мария и Валери се любуват на приятното време на открито и са седнали в заведение.  За престоя си те са избрали петзвезден хотел с всички улеснения, станал известен като един от най- първокласните и скъпи хотели у нас.

И двамата са облечени спортно и наподобява се любуват същински за споделеното време.



Любовта сред двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от основните функции, а Григоров е каскадьор . Преди седмица фотосите в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените очевидно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, тъй като я чакат фотоси за две нови ленти.

Двамата с Бен Фостън ще си партнират в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от международните медии. Българската звезда разгласи в инстаграм профила си, че ще взе участие и в друга продукция - Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР