На 14 март се навършва 1 година от умишленото запалване

...
На 14 март се навършва 1 година от умишленото запалване
Коментари Харесай

1 г. и нищо за опожаряването в дома на основателя на 19 минути

На 14 март се навършва 1 година от умишленото запалване на вратата на дома на съоснователя на 19 минути Борис Ангелов . За това време Министерство на вътрешните работи не направи безусловно нищо: не откри нито причинителя, нито поръчителя, даже и до догадка за тях не доближи, не си направи и никакъв труд.

Когато избухна пожарът, който можеше да отнеме и живот, в случай че по време на палежа вратата беше отворена, министър на вътрешните работи беше Бойко Рашков от Продължаваме промяната. Смени го Иван Демерджиев като длъжностен във втори подобен кабинет.

Даже ползата на президента на Републиката Румен Радев към случая – в цивилизована страна такива закононарушения не се случват, тъй като не биват допускани, а в случай че се случат, биват разкривани допустимо най-бързо, не накара проверяващите органи да се раздвижат.

Единственото, което се откри е, че умишленият палеж е станал благодарение на нафта, с която е напоена изтривалката пред вратата. Странно, само че нито десетките камери във входа и в затворения комплекс, където е осъществено злодеянието, нито претендираните от полицията разпити на живата защита са помогнали на родната полиция, дето сякаш ни пази, да си свърши работата. То и не би било допустимо за отделения час на мястото на престъплението в късната понеделнишка вечер на 14 май 2022 година
Искали са хората да проверяват, но не са имали предпочитание и това е повече от ясно.
Защо ли? Ами, тъй като евентуално биха уличили като гарант човек, който спонсорира разнообразни политически акции да вземем за пример...

Не беше разследвана подадена от жертвата разумна и допустима версия за поръчителя, макар уликите – в това число и писмени, за оказван върху журналиста систематичен напън както посредством медиатори, по този начин даже и посредством ангажиране на представители на правозащитни органи в несвойствени за тях действия. Всичко това по отношение на непосредствената му журналистическа работа.
Истината обаче постоянно става ясно и то в най-неподходящия за отговорните миг, както е писано:
Защото няма нищо скрито, което да не стане очевидно, нито пък прикрито, което да не стане известно и да не излезе нескрито. И така, внимавайте по какъв начин слушате: тъй като, който има, ще му се даде, а който няма, ще му се отнеме и това, което мисли, че има. "
Лука 8:17-18 Национален парк

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР