На 14 февруари стартира ексклузивна кампания за предварителни поръчки на

...
На 14 февруари стартира ексклузивна кампания за предварителни поръчки на
Коментари Харесай

DACIA СТАРТИРА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ ЗА НОВИЯ DUSTER

На 14 февруари започва извънредна акция за предварителни поръчки на първи 100 броя от новата Dacia Duster
Фенове на марката могат да заявят модела, още преди формалното начало на продажбите в България

Третото потомство Duster е идната глава в историята на модел, който се е трансформирал в пример на своя пазар и приключена емблема на Dacia. Вярна на полезностите на марката, новата Dacia Duster комбинира налична цена с още по-просторен интериор и ново съоръжение.

Лимитирано количество от 100 броя от модела към този момент е разполагаем за предварителни поръчки в комерсиалните представителства на марката в страната. Заявилите интерес могат да избират сред две версии в равнище Journey с включено в допълнение съоръжение:

Dacia Duster Tce 130 4x4 + Parking pack + Цвят “Sandstone ” – на цена 52 780 лева
Dacia Duster HYBRID 140 + Parking pack + Цвят “Sandstone ” – на цена 55 780 лева
НИВО НА ОБОРУДВАНЕ

Duster Journey е предопределен за клиенти, които избират дизайн със сдържана грациозност паралелно с комфорт и технологии. Допълнителното съоръжение, което надгражда равнището, включва Parking pack - предизвестие за съществуването на обект в сляпата зона, предни, задни и странични паркинг датчици, Multiview камера и цвят “Sandstone ”.

ДВИГАТЕЛИ И ТРАНСМИСИИ

Предложението за предварителна поръчка обгръща мотори TCe 130 4X4 и HYBRID 140.

TCe 130 4X4

Новата Dacia Duster е първият автомобил, който е оборудван с бензинов мотор TCe 130, предоставящ първа стъпка в електрификацията с технология 48V mild-hybrid. Предлаган за първи път от Dacia, този мотор обезпечава първична степен на електрификация с 6-степенна механична скоростна кутия. Версията 4X4 съчетава 3-цилиндров 1,2-литров бензинов мотор с турбокомпресор и технология 48V mild-hybrid. По този метод TCe 130 понижава междинния разход на гориво и CO2 излъчванията с към 10[1]%.

HYBRID 140

Внедрен от Dacia при започване на 2023 година в Jogger, моторът HYBRID 140 се предлага с новия Duster с автоматизирана скоростна кутия, съчетана със скоростна кутия с палцови муфи, без съединител. Новият Duster HYBRID 140 може да бъде каран в напълно електрически режим до 80% от времето в града, намалявайки разхода на гориво с до 40% в градски цикъл, спрямо равностоен мотор с вътрешно горене в градски цикъл, при съпоставим жанр на шофиране.

Повече за модела и изискванията на предварителната продажба можете да откриете на .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР