На 14 декември в Мобьож бяха връчени ключовете на четиримилионното

...
На 14 декември в Мобьож бяха връчени ключовете на четиримилионното
Коментари Харесай

ФРЕНСКАТА ПОЩЕНСКА СЛУЖБА ПОЛУЧИ 4-МИЛИОННОТО RENAULT KANGOO, ПРОИЗВЕДЕНО В МОБЬОЖ

На 14 декември в Мобьож бяха връчени ключовете на четиримилионното Renault Kangoo. Негов притежател е La Poste, дълготраен клиент на марката, включително и с електрически транспортни средства.
Заводът в Мобьож, Франция е създал над 4 милиона броя Renault Kangoo от 1997 година до момента, от които над 100 000 са напълно електрически версии.
Там се сглобяват всички модели от фамилията на Kangoo дружно с батериите за напълно електрическите версии.
От своето лансиране този модел спомага за развиването и производството на електрическите транспортни средства на марката.
Renault Kangoo, фамилна спекулация

Първото Renault Kangoo слиза от индустриалните линии на завода в Мобьож през 1997 година, създавайки сегмента на колите за свободното време със своя неповторим, удобен дизайн и новаторска плъзгаща се задна врата.

25 години по-късно, налично в 50 страни по целия свят, Renault Kangoo има продадени над 4,4 милиона броя, от които 4 милиона са създадени в Мобьож, част от Ampere ElectriCity. Моделът се създава и в Аржентина за южноамериканския пазар към този момент 25 години. Renault Kangoo е най-продаваното електрическо транспортно средство в своя сегмент, с над 100 000 продадени броя в Европа от 2011 година насам.

Семейството на Kangoo се е разраснало през годините, разширявайки своята притегателна мощ върху разнороден набор от клиенти.

Идеално както за фамилно прилагане, по този начин и за пътнически превоз, Kangoo дава извънредно удобно пътешестване със своето без значение, модулно систематизиране на седалките и актуализирано интериорно пространство. При по-дългата версия Grand Kangoo седемте модулни седалки разрешават впечатлаващите 1024 разнообразни конфигурации.

Kangoo Van е съвършеният бизнес сътрудник с основни нововъведения като вратата „ Open Sesame “, разкриваща най-хубавия на пазара непряк отвор от 1,45 м, сгъваемия багажник на покрива Easy Inside, трите предни седалки със сгъваеми облегалки, образуващи мобилен работен плот и съвсем 60 литра вътрешно пространство за предпазване, в това число чекмеджето Renault Easy Life.

Kangoo Van е разполагаем също като пътнически ван и с по-дълга версия L2. Версия с платформа кабина – неповторима на пазара – също се предлага, отваряйки необятни благоприятни условия за персонализация от страна на утвърдените от Renault производители на каросерии.

Заводът в Мобьож създава всички членове на фамилията на Kangoo, както с вътрешно горене, по този начин и 100% електрическите версии, за които батериите се сглобяват на място.

LA POSTE, покупател на 4-милионното Renault KANGOO

В четвъртък, 14 декември 2023 година, Хайнц-Юрген Льов, старши вицепрезидент звено лекотоварни коли Renault, Лучано Биондо, вицепрезидент по индустриални интервенции на Ampere ElectriCity, и Луиз Кинахла, промишлен шеф на Ampere ElectriCity и шеф на завода в Мобьож, връчиха ключовете на Renault Kangoo E-Tech electric на Ева Пиетрига, основен изпълнителен шеф на VEHIPOSTE и Бети Дидиедефре, действен шеф на VEHIPOSTE, дъщерно сдружение на групата La Poste. Това Renault Kangoo е четиримилионното транспортно средство, създадено в Мобьож от 1997 година

La Poste е един от историческите клиенти на Renault. Вече повече от век Френските пощенски служби употребяват лекотоварните транспортни средства Renault за доставка на пощенски колета и пратки на хората във Франция.

Пионер в електрическата подвижност, La Poste употребява електрически транспортни средства от 1904 година Ключов сътрудник в създаването и триумфа на 100% електрическите лекотоварни коли на Renault, през днешния ден компанията e международен водач със своите напълно електрически автопаркове.

Историческият жълт цвят, употребен от Renault Kangoo за доставка на писма и пратки, даже се е трансформирал в емблема за японските клиенти, за които транспортното средство е изключително известно, а през 2015 година в Япония беше продадена лимитирана серия „ La Poste “ (150 броя).

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР