На 14 декември Община Свищов подписа договор за финансиране с

...
На 14 декември Община Свищов подписа договор за финансиране с
Коментари Харесай

Министерството на младежта и спорта осигури 450 хил. лева за първи етап от модернизацията на спортна база „Академик Свищов“

На 14 декември Община Свищов подписа контракт за финансиране с Министерството на младежта и спорта за реорганизация и модернизиране на спортна база „ Академик Свищов “.

Средствата в размер на близо 450 хиляди лв. са предоставени за осъществяване на първи стадий от дейностите по план за главен ремонт, реорганизация на трибуни и благоустрояване на стадион „ Академик “. С финансирането ще бъде осъществена „ Модернизация и въвеждане на енергийна успеваемост на административно-спортната постройка “. След приключването на първи стадий,  следва да се извърши реорганизация и рационализация на терена на футболното игрище, трибуните и инфраструктурата на самия стадион.

Кметът на Свищов доктор Генчо Генчев изрази своята признателност към министър Весела Лечева за извършените срещи и диалози, и поддръжката, с помощта на която стана допустимо да започват дейностите по този важен план в региона на спорта.

Очаква се ремонтните действия се да стартират в края на месец януари идната година, а срокът на осъществяване е 20 декември 2023 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР