На 13 юли Гомор се завръща с нова вечатляваща корица,

...
На 13 юли Гомор се завръща с нова вечатляваща корица,
Коментари Харесай

На 13 юли Гомор се завръща с нова впечатляваща корица, нов превод и допълнено съдържание

На 13 юли „ Гомор ” се завръща с нова вечатляваща корица, нов превод и допълнено наличие (Издателство ЕРА). Неслучайно създателят Роберто Савиано получава смъртна присъда от неаполитанските мафиоти, защото той разобличава неаполитанската мафия „ Камора ”. Авторът разказва по какъв начин са проведени клановете на " Камора ", кой ги ръководи, по какъв начин работят, по какъв начин възнамеряват убийствата, по какъв начин разпределят парите.

Първоначалният тираж на „ Гомор ” е 5000 екземпляра. Реакцията на босовете от Камората е присмехулно-надменна. За два месеца „ Гомор ” надвишава 700 000 продадени екземпляра единствено в Италия.
 Как да избираме хората Как да избираме хората
Я си показа, че ти си човек, който си избира храната. Сега това е доста съвременно и популярност богу! След 90-те години, когато цареше апетит,...

Мълчанието, обгръщало активността на Камората, е нарушено. Национални медии стартират да отразяват протичащото се в Неапол и околните градчета. Следват арести и конфискации на имущество на камористи. Организират се митинги против Камората по улиците на Неапол.

Словото реализира това, което държавните институции не съумяват.

Малцина са тези, които се опълчват против Камората, а създадат ли го – губят работата си, околните им ги изоставят, пресата ги упреква, че са се забъркали в нечисти каузи. Или просто „ чистачите ” на Камората отстраняват непослушните. Държавата е абдикирала. Потресен от колосалните финансови измами и ужасите, породени от Камората, Роберто Савиано се записва в младежко съдружие за битка с незаконната организация и през идващите четиринайсет години целият му живот е предан на разкритие активността на мафиотските кланове от Неапол, натрупали към този момент колосална икономическа мощност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР