На 13 септември за трета поредна година в София ще

...
На 13 септември за трета поредна година в София ще
Коментари Харесай

Кемпери и автомобили за туризъм и свободно време акостират в София

На 13 септември за трета поредна година в София ще се организира единственото у нас ревю за къмпинг и аутдоор. Мястото, обичайно, е паркингът на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Посетителите ще могат да видят онлайн новите модели и министър председатели на кемпери от марките Volkswagen, Hymer и Laika, както и коли за туризъм и свободно време от Peugeot, Isuzu Subaru и други.

За първи път в България ще бъде показан пред аудитория кемперът Volkswagen Grand California, който е в продуктовата гама на паметната немска марка от предходната година. Заедно с него ще може да бъде прегледан и по-малкият му другар - Volkswagen California 6.1, който е на база Transporter.

 Кемпери и коли за туризъм и свободно време дебаркират в София

Другата премиум марка в класа на ваканционните коли Hymer ще бъде показана от два последни модела на база Mercedes Sprinter. От италианския производител на кемпери Laika ще могат да бъдат видени моделите от 2020 година полуинтегрирания Ecovip 309 S и интегрирания Ecovip 709.

На Outdoor & Camping есен 2020 ще могат да бъдат видени още палатки, шатри, туристическо и къмпинг съоръжение, артикули за оцеляване в дивата природа, съвременни системи за сигурност за кемпери, каравани и коли, колела, туристическа литература и други.

На място ще има специфични условия за покупка на кемпери, туристическо и къмпинг съоръжение. Всеки клиент ще има опция да получи гратис последния Къмпинг справочник на България.

Изложението е налично за гости от 10:00 до 20:00 часа на 13.09.2020 г (неделя). Входът е свободен.
 Кемпери и коли за туризъм и свободно време дебаркират в София

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР