На 12 юли, по време на проведеното заседание на Регионалния

...
На 12 юли, по време на проведеното заседание на Регионалния
Коментари Харесай

Росица Йонкова ще е областен координатор на КНСБ и през следващите пет години

На 12 юли, по време на извършеното съвещание на Регионалния съвет на КНСБ – Габрово, Йонкова бе единомислещо препоръчана за позицията на президента на КНСБ Пламен Димитров от синдикалните структури от региона. Съгласно Устава на организацията номинацията за регионален координатор се гласоподава от управителния орган на синдиката сред конгресите.

Росица Йонкова стартира работа в районния офис на КНСБ като специалист през януари 2007 година През 2018 година е краткотрайно изпълняваща длъжността регионален координатор за Габрово, а в края на същата година след номинация на организациите в района е одобрена на тази позиция.

На 21 юли Изпълнителният комитет на КНСБ утвърди и общинските координатори за област Габрово на публични начала. Те са препоръчани от синдикалните организации от Севлиево, Дряново и Трявна.

Така през идващите 5 години общински координатор за Севлиево ще е Румяна Тодорова, която е и ръководител на Териториален координационен съвет на Федерация на синдикатите в опазването на здравето – Габрово и ръководител на синдикалната организация при Детско и учебно опазване на здравето – Севлиево.

В Дряново общински координатор и този мандат ще бъде Росица Марчева, която също е ръководител на Общински координационен съвет на Синдиката на българските учители – Дряново.

За общински координатор на Трявна е одобрена Ивана Янева - предс едател на синдикалната организация при Специализирания музей по резбарско и зографско изкуство – Трявна.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР