На 12 септември с чар и усмивка новата водеща на

...
На 12 септември с чар и усмивка новата водеща на
Коментари Харесай

Натали Трифонова посреща първи ексклузивни гости в новия дом на COOLt - slava.bg

На 12 септември с сексапил и усмивка новата водеща на COOLt Натали Трифонова ще даде публично начало на есенния сезон на предаването в свежа звездна компания и ултрамодерната конюнктура на интегрираното студио на bTV.

Първият паметен събеседник на водещата ще бъде най-продаваната полска писателка Бланка Липинска, създател на трилогията - бестселър „ 365 дни”. По нея е основан и едноименният абсурден филм, за който всички приказват. А какво ще показа известната като авторката на „ полските 50 нюанса “ – феновете ще научат от специфичната й среща с Натали Трифонова.

В предаването ще гостува и италианският дует „ Daudia”, чийто кавър „ Jerusalema” се трансформира в световен шлагер и досега към този момент има близо 500 000 гледания в YouTube.

И през новия сезон горещите всемирски вести ще стигат до феновете посредством взаимната графа на екипа на предаването с един от обичаните начин на живот уеб сайтове у нас - Ladyzone.bg. А в „ По света с Натали Трифонова”, водещата ще размени за малко метеорологичната карта с тази на света, с цел да продължи да показва най-красивите познати и непознати кътчета на планетата.
През септември екипът на COOLt изненадва и с нова кино графа. В нея, с изключение на настоящите заглавия на огромния екран, място ще намира и най-любопитната информация за министър председателите и новите сезони на хитовите сериали.

В „ 3-те най-… “ известни персони ще споделят искрено своя персонален топ три на прекарванията си по определена тематика и ще предават щафетата към идващия посетител с нова тематика.

COOLt ще продължи да среща феновете с някои от най-популярните у нас и по света звезди и ще споделя за всичко любопитно, което се случва в шоубизнеса и в обществените мрежи. Очаквайте репортажи от страната и света – местата, историите, събитията и всичко, което вълнува младежите. И освен тях…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР