На 12 ноември (събота) започнаха снимките на новия игрален филм

...
На 12 ноември (събота) започнаха снимките на новия игрален филм
Коментари Харесай

Започнаха снимките на новия филм на БНТ „Един работен ден“

На 12 ноември (събота) започнаха фотосите на новия игрален филм на Българска национална телевизия - „ Един работен ден “ . Късометражната лента е част от филмопроизводството и е продуцирана от публичната телевизия.

Първата снимачна площадка на „ Един работен ден “ беше в Биологическия факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “. Сюжетът на кино лентата споделя за фантазията на едно младо момиче – Михаела, което одеве е приключило публицистика. Тя с боязън чака първия си работен ден, в който ще направи репортаж, само че едно телефонно позвъняване я разколебава. Паралелно с това, публицисти и кореспонденти се струпват във фоайето на Софийски областен съд и чакат развиването на нашумяло дело и издаването на възможна присъда. Докато чакат медиите и жителите, струпани пред постройката попадат в комични разногласия и мнения, а в по този начин създалата се обстановка се намесва и стара жена, която несъзнателно става част от новината. Накрая за всички медии главната вест е, че няма вест, а в репортажа на Михаела е показана историята на старата жена. Преживяното кара Михаела да се замисли дали това е нейният метод да търси истината и да се бори за правдивост. Разочарованието ѝ предопределя и края на репортерската ѝ кариера единствено след един работен ден.

Режисьор на кино лентата „ Един работен ден “ е Атанас Бончев, а сценаристи са Христо Бозаджиев и Веса Бойчева. Изпълнителен продуцент е „ Студио Бленд “ ООД с представител Михаил Константинов, а в основната роля феновете ще видят актрисите Мара Чапанова и Ива Димитрова.

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а филмът „ Един работен ден “ е част филмопроизводството на публичната телевизия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР