На 12 март, от 9 ч. до 18 ч. се

...
На 12 март, от 9 ч. до 18 ч. се
Коментари Харесай

На 12 и 13 март от 9 ч. до 18 ч. се променя организацията на движение в платното за Бургас на АМ „Тракия“ в района на Чирпан

На 12 март, от 9 ч. до 18 ч. се трансформира организацията на придвижване в платното за Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ в сектора сред пътните възли „ Плодовитово “ /при км 165/ и „ Чирпан “ /при км 174/. Ще бъде лимитирано и придвижването по пътната връзка на Автомагистрала „ Марица “ в посока Бургас.

Трафикът в посока Бургас ще се пренасочва по обходен маршрут: от п. в. „ Плодовитово “ по път III-666 Оризово - Плодовитово - по път II-66 Плодовитово – Чирпан – по път III-664 от Чирпан до п. в. „ Чирпан “ и назад на Автомагистрала „ Тракия “.

Временната организация на придвижване е за инспекция на дясното платно в сектора от Автомагистрала „ Тракия “, преди приключване на гаранционния период на осъществените ремонтни действия.

На 13 март /сряда/ от 9 ч. до 18 ч. ще бъде лимитирано придвижването в платното за Бургас в сектора от пътен възел „ Чирпан “ /при км 174/ до пътен възел „ Свобода “ /при км 184/. Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-664 от п. в. „ Чирпан “ до Чирпан и по път II-66 Чирпан до п. в. „ Свобода “ на Автомагистрала „ Тракия “.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. Целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР