На 12 април сънищата са пророчески, а някои от зодиите

...
На 12 април сънищата са пророчески, а някои от зодиите
Коментари Харесай

На 12 април сънищата са пророчески, а някои зодии се изправят пред важен избор

На 12 април сънищата са оракулски, а някои от зодиите са пред значим избор. Ha тoзи дeн cънищaтa мoгaт дa ce cбъднaт. Oпитaйтe ce дa зaпoмнитe ĸaĸвo cтe видeли в cъня. Oбpaзитe, ĸoитo щe ви ce пoявят пpeз тoзи пepиoд, дeйcтвaт ĸaтo тип cигнaлни cвeтлини, ĸaтo yĸaзaтeлни знaци ĸъм oнeзи мoмeнти и cитyaции, в ĸoитo мoжeтe дa нaпpaвитe нeщo нepeднo, дa cбъpĸaтe.

Сънищата са оракулски

Πpи пpaвилнo тълĸyвaнe, мoжeтe дa cи изяcнитe в ĸoи cитyaции тpябвa дa бъдeтe мaĸcимaлнo внимaтeлни и дa дeйcтвaтe paциoнaлнo и ocъзнaтo. Haĸpaтĸo, в чeтвъpтия лyнeн дeн, cънищaтa щe бъдaт мнoгo тяcнo cвъpзaни c вaшия вътpeшeн и дyxoвeн cвят. Te пoĸaзвaт oнeзи cитyaции в живoтa, oт ĸoитo щe бъдe тpyднo дa ce нaмepи изxoд. Ho вcичĸи oбpaзи, ĸoитo виждaтe нacън, eдвa ли щe ви пoмoгнaт пpи peшaвaнeтo нa пpoблeми, cвъpзaни c мaтepиaлнитe нeщa.

А през днешния ден на доста от зодиите ще се наложи да вземат значими решения

Овен

Всяко ваше деяние през днешния ден може да се обърне против вас. Затова не предприемайте значими решения. Вътрешното ви възприятие може да ви помогне да определите приятелите и враговете си през днешния ден доста отчетливо.

 Телец

Жизненият ви капацитет е висок. Но триумфът идва, единствено в случай че вярно оцените опциите си. Днес обмисляйте всяко свое деяние. Не заобикаляйте проблемите.

 Близнаци

Не е изключено още сутринта да се наложи да вземете значими за вашия персонален живот решения. Днес са вероятни съществени промени – позитивни или негативни.

 Рак

Това е начало на следващия ви цикъл на витална интензивност. Той е белязан с вътрешен глас, персонално омагьосване и сексапил. Представителите на креативните специалности дейно могат да проявят гениите си.

Лъв

Вашата интензивност и практичност импонират на обкръжаващите ви. Възможно е да ви предложат нова концепция за работа. Съгласете се без да се замисляте доста, тъй като в скоро време ви чакат обилни промени в живота.

Дева

Благоприятен ден за подписване на брак, фамилни връзки, любовни завършения. Имате опция да разкриете същността си. Може да деянията остроумието си и да пожънете триумф в дебати и разногласия.

Везни

Благоприятен ден за срещи и нови запознанства. Главното е да не изпускате шанса си. Това е интервал, когато чувствате какъв брой значим за вас е домът и фамилията.

Скорпион

В началото на деня би трябвало да вземете значимо решение. Звездите ви поучават да споделите упованията си с сътрудниците и да опитате да синхронизирате нещата.

 Стрелец

Възможно е да имате по-голям триумф, в случай че сте надалеч от вкъщи. Вероятна е и огромна известност зад граница. Умението ви да отстоявате своите възгледи без да прибягвате до принуждение ви оказва помощ да избегнете острите камъни.

 Козирог

Денят е удобен за другарство. Не е изключено дамите от знака да блеснат с цялата си хубост и великолепие в обществото. Периодът е удобен за нормализиране на фамилните връзки, за подписване на брак или за любовни завършения.

 Водолей

Спорен ден за подписване на брак, фамилни връзки и любовни завършения. Не е изключено сутринта да се наложи да вземете значимо решение за персоналния си живот.

 Риби

През първата половина на деня чувствате какофония в общуването с близките. Те са настроени нападателно към вас. Може да имате проблем на пусто място.

 

Източник – Horoscopa.com, Tribune.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР