На 11 ноември тази година Деми Мур навърши 60 години.

...
На 11 ноември тази година Деми Мур навърши 60 години.
Коментари Харесай

Деми Мур стана на 60 г., няма да повярвате как изглежда

На 11 ноември тази година Деми Мур навърши 60 години. Това е значимо събитие, което актрисата отбелязва със жанр, за предпочитане в бански костюм.

Деми Мур сигурно е една от най-големите звезди на своето потомство. През годините тя си извоюва място в Холивуд и се трансформира в една от най-високоплатените актриси в сектора. Спомняме си ролята ѝ през 1997 година в " Редник Джейн ", за която обръсна главата си, " Стриптийз ", излязъл година по-рано, или " Margin Call " (2011), където играе единствения женски персонаж, написа NOVA.

Но през днешния ден 60-годишната звезда е решила да одобри ново предизвикателство: да сътвори сбирка за банските костюми Andie и да моделира личните си творения за акцията. В черен бански костюм от една част, тропически принт или триъгълни бикини Деми Мур сияе. Коремните ѝ мускули също.

В изявление за списание " People " през юли предходната година майката на Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (28 г.) приказва за връзката си с възрастта. За някогашната брачна половинка на Брус Уилис капсулата Demi Moore x Andie е освен това от бикини.

Става дума за разчупване на остарелите правила за това какво би трябвало и какво не би трябвало да носят дамите след избрана възраст. " Трябва да променим схващането, че дамите стават по-малко привлекателни с напредването на възрастта ".

За актрисата приемането на възрастта ѝ е било " освобождаващо ". На 60-годишна възраст Деми Мур желае да бъде " определяна не от цифрата ", а от своя " опит ". " Когато си припомням за баба ми на 60 години, тя като че ли към този момент се беше примирила със старостта. Чувствам се на всяко равнище по-жива и присъстваща от всеки път. "

Макар че през днешния ден Деми Мур е изцяло щастлива в кожата си, тя е имала и моменти на подозрение. " Вероятно съм от хората, които не постоянно са били уверени в тялото си. И мисля, че без значение от всичко, снимането в бански костюм ви прави извънредно уязвими. Но се почувствах окуражена и подкрепена, макар че трябваше да се оправя с смяната на тялото си. Чрез тази акция Деми Мур се надява, че дамите ще бъдат по-уверени и ще се усещат по-красиви в кожата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР