На 11 и 12 февруари ще има национален конгрес на

...
На 11 и 12 февруари ще има национален конгрес на
Коментари Харесай

Явор Божанков: ПП се опита да си припише социалните ни политики

" На 11 и 12 февруари ще има народен конгрес на Българска социалистическа партия, на който ще се потърсят аргументите за по-ниския избирателен резултат. Въпросът с устава на партията е подложен, само че не се знае какви промени ще бъдат направени ", заяви Явор Божанков от Българска социалистическа партия за Нова телевизия.

По думите му България е в доста тежка обстановка.

" Отговорност на всяка политическа мощ е да излъчва непоклатимост. Политическа партия се опита да си припише обществените ни политики, а ние не бяхме задоволително твърди в позициите си ", разкри Божанков и добави, че Българска социалистическа партия не може да се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

" Не сме получили покана от ГЕРБ, а и сме декларирали, че няма да участваме в диалози с тях. Те бяха и остават част от казуса, а не от неговото решение. Политическа партия показаха част от нашата обществена стратегия. Правителство на малцинството не е допустимо в парламентарна република, по-скоро е вероятен прикрит сътрудник. Служебният кабинет нападна всички, които в миналото подкрепяха Радев. Нямаме потребност от този звук в този момент ", счита той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР