На 11 февруари председателят на КНР Си Дзинпин и съпругата

...
На 11 февруари председателят на КНР Си Дзинпин и съпругата
Коментари Харесай

Си Дзинпин и Пън Лиюен отговориха на поздравителните картички на учители и ученици от гимназия „Линкълн“ в САЩ

На 11 февруари ръководителят на КНР Си Дзинпин и брачната половинка му Пън Лиюен изпратиха приветствени картички за Китайската нова година на учители и възпитаници от гимназия „ Линкълн “ в Съединени американски щати. Те показаха своите новогодишни пожелания и поканиха преподавателите и учениците да посетят Китай по-често, както и да вземат участие в плана „ За 5 години 50 хиляди американски студенти на продан в Китай “. Проектът има за цел подсилване на другарството сред народите на двете страни.

По-рано учители и възпитаници от гимназия „ Линкълн “ във Вашингтон изпратиха новогодишни приветствени картички на ръководителя Си Дзинпин, Пън Лиюен и целия китайски народ. Над 100 учители и възпитаници подписаха приветствените картички.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29283Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед16780Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед9343Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед89866Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед355907Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед355907Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед249911Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед222911Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумКоментарен Поглед91769Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....  Николай Витанов, пряк конфликт, НАТО, Русия Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР