На 10 юли в София ще се проведе заключителната среща

...
На 10 юли в София ще се проведе заключителната среща
Коментари Харесай

Предстои заключителна среща за новите правила на Десетата конкурсна сесия на Националния иновационен фонд

На 10 юли в София ще се организира заключителната среща за разяснение на новите правила на Десетата конкурсна сесия на Националния иновационен фонд

Експерти от Микрофинансиращата институция " Джобс ", част от Групата на Българската банка за развиване, ще показват своите артикули за кредитиране на бизнеса при улеснени условия. От Българската стартъп асоциация също ще срещнат бизнеса с активността си.

Новите правила на Десетата конкурсна сесия на Националния иновационен фонд бяха разяснени на бизнеса в страната по време на специфична осведомителна акция. Тя започва на 1 юли в Монтана и се организира взаимно с Българската стартъп асоциация и Микрофинансиращата институция " Джобс " към Българската банка за развиване. Трите организации срещнаха с работата си представителите на бизнеса от 9 града в страната - Монтана, Габрово, Велико Търново, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе. Информационната акция ще бъде закрита на 10 юли, сряда, от 13 ч. в хотел " Балкан " в София.

Наличният финансов запас за Десетата конкурсна сесия на Националния капиталов фонд е 4.5 млн. лева Те се отпускат като безплатна държавна финансова помощ за планове в региона на научноизследователската и развойната активност.

От BESCO имат упоритостта да са мост сред страната и стартъпите. Представителната организация към този момент сплотява над 400 започващи компании.

Експертите от МФИ " Джобс " пък показват пред компаниите своите кредитни артикули с гаранционно покритие, осъществени благодарение на съответните гаранционни механизми от страна на Европейския Инвестиционен Фонд. За тях могат да аплайват започващи микро- и дребни предприятия, в това число и аграрни производители.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР