На 10 ноември бе избрана новата носителка на титлата Мис

...
На 10 ноември бе избрана новата носителка на титлата Мис
Коментари Харесай

Забавленията на Мис България 2022 г.

На 10 ноември бе определена новата носителка на купата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се споделя Александра Кръстева и от София е. На 19 години е и е висока 175 см.

Няколко седмици след успеха, хубавицата употребява профила си в Instagram, с цел да благодари на всички, които са ѝ дали своят вот доверие.

" Изминаха две седмици, откогато ми гласоподаваха доверие и ме избраха за Мис България 2022. Безкрайно благодаря на всички другари, близки, познати и непознати, които ме подкрепихте. Благодаря за прелестните пожелания, за топлите думи и тласъка, който ми дадохте да се боря до дъно. Благодаря, че ми помогнахте да преодолея страховете и терзанията си. Благодаря на всички, които бяха до мен, даваха ми препоръки, вдъхнаха ми убеденост и имаха вяра в мен повече, в сравнение с аз самата ", написа в своя Instagram Александра Кръстева в края на ноември под серия от фотоси от състезанието.

Оттогава ние тайничко хвърляме по едно око в профила й, с цел да забележим по какъв начин прекарва времето си, надявайки се, че ще научим и някоя забавна детайлност за живота ѝ.

И попаднахме на една такава - че обича да купонясва. Съвсем разумно, несъмнено. Все отново Мис България 2022 година е единствено на 19. И като всеки на тази възраст, и Александра обича да се забавлява на открито в компанията на другари.

Снимките станаха причина за голям брой мнения на нейни почитатели. Някои от тях обаче означиха, че Александра Кръстева е по-хубава с по-малко грим, тъй като по този начин по-ясно се откроява естествената ѝ хубост. Склонни сме да се съгласим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР