На 10-и септември ни чака последното пълнолуние за лятото. То

...
На 10-и септември ни чака последното пълнолуние за лятото. То
Коментари Харесай

Жътварската луна обръща живота на тези зодии

На 10-и септември ни чака последното пълнолуние за лятото. То ще бъде в знака на Риби, които са мечтатели и идеалисти. Събитието в събота ще донесе разкрития и ще ни накара да забележим опциите си. Ето на кои зодии така наречен Жътварска луна ще донесе най-вече промени, съгласно " Elite Daily ".

Близнаци

Фокусът при тях ще е върху очакванията и фантазиите, свързани с кариерата и занаятите. Те ще мечтаят самоуверено. Ще виждат някакво изобретение по отношение на идеалите си в професионалния живот. Ще помислят какво биха създали в работата си, в случай че нямаше граници и предели. Близнаците са малко разсеяни от детайлите, само че в този момент е прелестно време да погледнат общата картина.

Дева

Последните седмици бяха заети за тях. В събота е кулминационната точка и тя ще е обвързвана с връзките. Ще се изправят против очакванията и идеалите, които имат за връзките си с другите. Те мислят разумно, което значи, че мъчно разрешават на себе си да прегърнат опциите, които не са тъкмо пред очите им. Но в този момент ще имат вяра за някои свои връзки и за това какво те ще им донесат в бъдеще.

Стрелец

Домът и фамилията са на фокус при тях. Ще помислят върху идеалите си, свързани с това къде и при кого търсят комфорт и разтуха. В центъра на вниманието им ще е и това към какво се стремят в персоналния си живот. Те желаят постоянно да мислят отвън кутията. Сега фантазиите и очакванията им ще бъдат разкрити.

Риби

Голяма седмица пред тях. Пълнолунието е в техния знак и фокусът е върху настоящите им очаквания, стремежи, фантазии и идеали. Ще поразсъждават върху тематики, свързани с тяхната еднаквост. Ще помислят по какъв начин се концентрират върху персоналните си упоритости. Сега е времето да разучат какви благоприятни условия имат, да изследват даже тези, които не са тъкмо пред очите им. Да не се опасяват да мечтаят, дано имат смели и огромни фантазии, даже да им се коства безсмислено, пише teenproblem.net.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР