На 10 август Луната продължава транзита си през знака Козирог.

...
На 10 август Луната продължава транзита си през знака Козирог.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 10 август

На 10 август Луната продължава преноса си през знака Козирог. Звездната картина през днешния ден е забавна и многолика. Луната е в съвпад с Плутон и дружно образуват дисхармоничен аспект с Венера в Рак. Успоредно с това образуват и съразмерен аспект с Марс и Уран в Телец, както и с Нептун в Риби.

От всички астрологични аспекти с най-силно въздействие преди всичко са съвпадите сред планети. Съвпадът на Луната с Плутон е много провокативен и тежък във връзка с прекарванията и реакциите при хората. Козирог е планета, ръководена от Сатурн и Луната тук ни подтиква към труд и реализиране на резултати. Повишава възприятието ни за отговорност и макар компликациите, вършим каквото би трябвало покорно. Проблемът тук е Плутон – планетата на трансформацията.

Само че, с цел да се стигне до тази промяна и обновяване, чисто прочувствено можем да преминем през „ деветте кръга на пъкъла “ – Плутон се свързва с „ подземното царство “.

Днес доста хора ще се усещат много неспокойни, потиснати, обезкуражени. А опозицията сред Луната и Плутон с Венера в Рак ще се отрази неподходящо на финансовите каузи и на партньорствата в международен проект.

Възможни са земетресения на тържищата, загуба на пари и полезности, крупни кражби, земни земетресения, повреда в атомна централа, прояви на принуждение, атентати, кавги на тематика финансови злоупотреби, секс кавги, проваляне в шахти / ями и други. От 19:39 до 21:45 часа Луната е „ без курс “ и се приготвя да промени знака. В 21:46 часа тя навлиза във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 21:44 часа на 12 август.

Този ден е потребен за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Денят ще е прочувствено натоварен за всички хора, само че вие ще употребявате звездните сили по-градивно от другите. Имате опция за по-добри доходи и облаги, за осъществяване на задачите и надлежно на положителни резултати.

Много мощен ден за мениджърите, политиците, учените, финансистите, спортистите и други специалности, при които се изисква вътрешен глас, задълбочена мисъл, мощ и експедитивност. С неизменност и непримиримост през днешния ден можете да постигнете доста – почитание, придобивки, власт.

Ако и рождената ви Венера е като слънчевия ви знак бизнес партньорствата ще са ефикасни и ще носят позитиви в предстоящ проект, а любовните връзки – топли, дълбоки и буйни.

По- провокативен и сложен в прочувствено отношение ще бъде денят за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Ще срещате компликации в всекидневието, ще преживявате всичко доста надълбоко.

Възможни са финансови компликации и загуба на пари, спорове в фамилията или в интимните връзки, разочарования в любовта, прояви на принуждение над дами (включително сексуално), кражба на пари / полезности или финансови измами. Звездите покачват заплахата също от произшествия – във вода, в планината, на строителни обекти, произшествия, проваляне в дупки / пропасти и така нататък Морето може да е по-бурно или да има така наречен „ мъртво неспокойствие “, по тази причина почиващите там да бъдат по-внимателни при къпане. Избягвайте непознати компании. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР