На 10-11.12. гимнастичките-членове на звеното наблюдавано от ТК / БФХГ

...
На 10-11.12. гимнастичките-членове на звеното наблюдавано от ТК / БФХГ
Коментари Харесай

Звено “Бъдещи звезди” проведоха съвместни тренировки

На 10-11.12. гимнастичките-членове на звеното следено от Търговска колегия / БФХГ бяха поканени на тренировки, чиято цел е да се срещнат с работата по клубовете на техните съпернички. Тайна в спорта е, че най-хубавите се учат едни от други. През този месец родените 2009-2010 година бяха в КХГ „ Левски-Триадица ”, където се срещнаха с комплексите, метода на работа и условията на треньорите в клуба – Мирослава Батаклиева, Белла Каратанчева и Марина Грозданова.

Силвия Митева контролираше и спомагаше на процеса като член на Търговска колегия / БФХГ. Родените 2011-2012 година се събраха в КХГ „ Локомотив ”. Там ги посрещнаха и упражняваха Катрин Велкова – ръководител и основен треньор на клуба, член на Търговска колегия / БФХГ, Валя Машова и Кремена Ангелова – членове на Търговска колегия / БФХГ.

Всички гимнастички имаха опция да покажат новите си съчетания и новите детайли, на които ще залагат през идната година. Освен методическа помощ получиха и редица задания, които да ги развиват познавателно и креативен.

Най-изявени и събрали най-вече „ звездички ” досега са Рая Галчева – 2010 година (Славия) и Анастасия Пономаренко – 2012 година (Грация). Те си потеглиха към клубовете със специфичните топки-награди подписани от международните ни шампионки отбор през 2022 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР