На 1 март 2014 г. започна своя живот Клуб Z

...
На 1 март 2014 г. започна своя живот Клуб Z
Коментари Харесай

Z-Каст 148 - Клуб Z: 10 години не стигат

На 1 март 2014 година стартира своя живот Клуб Z - уеб сайтът clubz.bg отвори порти тъкмо преди 10 години. 

В новия епизод на Z-Каст хвърляме един взор към близкото минало, дружно с основната редакторка на медията Светлана Джамджиева.

Оттогава и медиите, и политическият живот, и новините се трансформираха доста. 

" През 2014 година имаше потребност от още естествени медии. Тогава медиите на Пеевски и доближените му бяха заели съвсем цялото осведомително пространство и се употребиха като " бухалки " за неуместните на Пеевски и кликата към него хора ", сподели Джамджиева.

Други ли са политиците през днешния ден? По-тежка ли стана работата на публицистите? С какво се отличаваше Клуб Z и за какво виждаме голям скок в визитите постоянно, когато има съществени събития?

Ще може ли да се върне доверието на обществото в публицистите? Нужни ли сме изобщо?

Какво следва за Клуб Z?

Отговорите на тези и други въпроси - гледайте в новия Z-Каст 148:


Слушайте Z-Каст и в платформите, , , .Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР