На 1 декември нов випуск руски офицери започна обучението си

...
На 1 декември нов випуск руски офицери започна обучението си
Коментари Харесай

Лондон: Все повече руски новобранци имат боен опит от войната в Украйна

На 1 декември нов випуск съветски офицери стартира образованието си във Военната академия на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия . Това се показва в последния отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че съветското военно министерство е съобщило, че над 60% от постъпилите към този момент имат военен опит. Въпреки че не е конкретизирано, множеството от тях евентуално са придобили този опит в Украйна през 2022 година

Студентите в академията нормално получават сан сред майор и генерал-майор (равносилен на военачалник с една звезда в системата на НАТО) и са избрани като имащи капацитет за старши пълководец.

Британското разузнаване регистрира, че до момента в който огромна част от някои експерти, да вземем за пример водачи, биват изпращани на интервенции в Сирия, то войната в Украйна значи, че бойният опит към този момент е по-често срещан измежду съветските офицери със междинен сан.

През идващите години това потомство евентуално ще окаже огромно въздействие върху бъдещата посока на съветската войска и за това дали тя ще приложи уроците, научени от войната в Украйна, предвижда английското МО.
 Путин усили числеността на съветската войска до 1,32 милиона бойци Обновена
Путин усили числеността на съветската войска до 1,32 милиона бойци

Буксуващата " специфична военна интервенция в Украйна " и разширението на НАТО са повода за решението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР