На 1.12, тази събота, ще се проведе традиционното коледно благотворително

...
На 1.12, тази събота, ще се проведе традиционното коледно благотворително
Коментари Харесай

Коледно благотворително събитие в помощ на бездомни животни

На 1.12, тази събота, ще се организира обичайното коледно благотворително събитие в интерес на бездомни животни на Сдружение “Деар “ и Dare 2 Care Animals (https://www.facebook.com/Dare2CareAnimals/). Зала за събития „ В парка “ /Малкото НДК/ е мястото, на което ще се срещнат всички обичащи животните и подкрепящи идеята за по-хуманно отношение към бездомните и по-добра грижа към домашните такива.
Вратите ще са необятно отворени сред 10:00 и 20:00 ч. за всички гости – както двуноги, по този начин и за техните четирикраки космати приятели, тъй че вземете и своето куче, само че не забравяйте да доведете и другари, с цел да доближи благородната идея до повече хора.
Доброволците от Dare 2 Care Animals ще ви чакат с ръчно направена коледна декорация, арт бижута, разнообразни аксесоари за вашите любимци (шалчета, шапки, каишки за кучета, ръчно плетени котешки легълца и др.), книги, картички и доста изненади.
На място ще се рисуват краткотрайни татуировки с натурална кана и ще има представители на столична ветеринарна клиника, които ще дават безвъзмездни съвещания, свързани със здравето и вярното развъждане на животните в дома. За по-смелите ще има благотворителна игра на дартс, а за най-малките гости ще има арт ъгъл, където да си поиграят, до момента в който родителите им преглеждат базара.
Всички средства, събрани по време на събитието, ще бъдат употребявани за потребностите на поетите все още случаи с животни ( медицински разноски, кастрация, чипиране, храна, консумативи и т.н.), както и за програмата „ Кастрирай и върни “ - кастрация на кучета и котки за понижаване на популацията на бездомните животни. Освен това, част от сумата ще бъде вложена в самодейността “Dare 2 Change Lives “ –образователна стратегия ориентирана към възпитаници и подрастващи, осведомителни клипове и материали за увеличение осведомеността на хората по тематиката за бездомните животни и по какъв начин всеки един от нас може да способства за решение на казуса.
Вижте повече за събитието тук:https://goo.gl/o7cvWn
За Dare 2 Care Animals: Доброволческият екип на организацията избавя и се грижи за изхвърлени или потърпевши котета и кучета, които се лекуват и настаняват във краткотрайни приемни домове, до момента в който бъдат осиновени.
За контакти: Севим Рашидова - 0882 53 54 77 и Мирена Тодорова - 0887 521 761.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР