На 08 август започвна решителният период на Марс в Овен

...
На 08 август започвна решителният период на Марс в Овен
Коментари Харесай

Марс ни тресе яко до 23 април догодина - slava.bg

На 08 август започвна решителният интервал на Марс в Овен (където е луната сега) – огън в огън, като имаме един месец да се подготвим за неговото завихряне на пристрастености, спорове и вражди, което ще следим точно на революционната дата 9 септември. Тогава войнстващата планета, която пречи на всичко и на всички, когато тръгне на назад, става ретроградна. Знак за срутване, опустошение, опълчване, протест, разпад, късане на връзки.

Още по-неприятното е, че тази картина ще се комбинира с ретроградността на двете други най-силни планети. Юпитер – господарят на шанса, премиите, признанието, до 13 септември също е ретроградна и то в различен рогат и опак знак – Козирога. Сатурн, който господства властта и тайните, също е назадничав чак до 29 септември. Само подсещаме, с цел да разбере какво виждаме около това назад придвижване – той е в тази позиция от 11 май.

Винаги астролозите дават 3-5 дни толеранс за нахлуване и излизане на планетата от позициите й. Какво се случи тогава? На 7 май започнаха разкритията на Васил Божков за властта, които размътиха, с последвалите записи, фотоси, акции и митинги ситуацията на подправена непоклатимост у нас.

Недобрите вести не стопират дотук. Защото още другата седмица – публично на 15 август, назадничав става и мощният стопанин на измененията Уран. През септември той също е в съпротива, като остава в насрещното ни придвижване чак до 14 януари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР