Н. Пр. г-жа Флоранс Робин, извънреден и пълномощен посланик на

...
Н. Пр. г-жа Флоранс Робин, извънреден и пълномощен посланик на
Коментари Харесай

Френският посланик: Западните Балкани са сред приоритетите на нашето председателство

Н. Пр. госпожа Флоранс Робин, ексклузивен и пълномощен дипломат на Франция в България, показа пред Комисията по европейски въпроси в Народно събрание целите на френското председателство на Европейски Съюз.

Тя посочи, че Западните Балкани са значима част от бъдещата работа и напомни, че мотото на председателството е " Възстановяване, мощ, принадлежност ".
Извикаха на диалог в Министерство на външните работи френския дипломат у нас Флоранс Робин
По напътствие на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева заместник-министърът на външните работи Петко Дойков изви...
Прочети повече
В съвещанието взе присъединяване и Цветан Кюланов, изпълняващ длъжността началник на Представителството на Европейската комисия в България. Той показа Работната стратегия на Европейската комисия за 2022 година, като подчертава върху изработването на законодателен акт за свободата на медиите. " Открит е спор по него, въпросът е да достигнем до по-широка част от обществото и сме отворени за хрумвания по какъв начин да стане това ", сподели Кюланов. По думите му актът може да се чака в третото тримесечие на годината.

Комисията одобри и импортирани от Министерския съвет законопроекти - за изменение и допълнение на Закона за корпоративното подоходно облагане,  за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните хранилища и за изменение и допълнение на Закона за Данък добавена стойност.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР