Мюзикхолен театър – Пловдив кани своята вярна публика на завладяващото

...
Мюзикхолен театър – Пловдив кани своята вярна публика на завладяващото
Коментари Харесай

Мюзикхол „Дали е любов“ на 1 март


Мюзикхолен спектакъл – Пловдив кани своята вярна аудитория на завладяващото представление  „ Дали е обич “, което пловдивчани могат да видят на 1 март от 19.00 часа в ДК „ Борис Христов “.

Спектакълът наблюдава няколко човешки ориси в границите на един ден. Интригуващ и вълнуващ роман, дразнещ феновете да се замислят, дали това е любовта? Подплатен с 14 танцови етюда, мултимедия и с над 30 участници, спектакълът е въздействащ с мащаба на сцените и с прочувствените положения, през които ще преминат феновете.

Сценарий, хореография и мултимедия са дело на ръководителя, хореограф и основател на Мюзикхолния спектакъл – Николай Серафимов.

Театърът е притежател на Награда Пловдив 2006, 2022″, „ Награда на Гилдията на вариететните актьори 2022 “,  „ Награда на Соли 2021-2022 “. Николай Серафимов е с номинация за „ Награда ИКАР 2023 “. Режисьор е Васил Караманлиев, специфични посетители са Гергана и Диан Райчеви, Павлин Шуманов.

В „ Дали е обич “ става дума за обич, само че пречупена през призмата на другия взор. Тя звучи от време на време жестока, ранима, безсилна, неразбрана, изгубена, предадена, изоставена.

Този театър не разчита на специфичните светлинни резултати, тъй като сцените са на улицата, в къщите, в други здания на града, а там има действителни облици, страсти, прекарвания, развръзки, свирепост, недоумение и отречена обич. Мултимедията придвижва феновете за секунди на разнообразни места в града, къде се случват трагичните подиуми, а танците прибавят това, което думите не могат. Този театър не е единствено танцово-театрален, той е по-скоро прочувствен, споделя публиката, която гледа премиерата през октомври предходната година.

Спектакълът се реализира с поддръжката на  Национален фонд Култура.

Билети се продават на касата на ДК „ Борис Христов “, на касата пред община Пловдив и в цялата мрежа на Ивентим.

За проведени визити и благоприятни условия за реклама – Николай Серафимов, тел. 0895749268
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР