Мюзикълът Бодигард“ за мен беше голямо предизвикателство. Това каза артистът

...
Мюзикълът Бодигард“ за мен беше голямо предизвикателство. Това каза артистът
Коментари Харесай

Нора Караиванова: Ролите в мюзикъла Бодигард са по-скоро актьорски и са истинско предизвикателство

Мюзикълът " Бодигард “ за мен беше огромно предизвикателство. Това сподели актьорът Нора Караиванова в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.  

Предложението да се включи с мюзикъла идва от режисьора Борис Панкин, с който е работила и преди. " Той реши да се довери още веднъж на моите качества и ме предложения да се включа в плана, като ми предложи да изиграя сестрата на звездата Уитни Хюстън, която играе страхотната Манал Ел Фейтури. Безкрайно доста му благодаря, тъй като той има вяра в мен може би от време на време повече, в сравнение с аз имам вяра в себе си “, описа тя.  

Ролите са по-скоро актьорски и са същинско предизвикателство за основните герои, измежду които е и Орлин Горанов, признава Нора Караиванова. " Смятам, че един актьор, въобще човек на изкуството би трябвало да е отворен към безусловно всичко и да приема разнообразни провокации, тъй като всеки крие освен един гений. Въпросът е дали ще развиеш и другите гении, или ще ги оставиш да лежат на фантазии. Аз се веселя, че около работата ми в подобен вид планове като мюзикъла мога да се провокирам и да откривам в себе си разнообразни качества. “  

По подготовката на мюзикъла Нора Караиванова работи с вокалния възпитател Христо Сарафов. " С него започнахме да създаваме песните от спектакъла и осъзнах какъв брой доста ми лежи тази музика на Уитни Хюстън, какъв брой ми подхожда изобщо нейния диапазон и се припокрива дружно с моя. Чувствам се удобно в нейното творчество. Останах прелестно сюрпризирана “, описа тя.  

" Беше ми мъчително и тъжно за Уитни Хюстън, тъй като осъзнаваш, че един подобен голям гений и актьор като нея може да се погуби самичък себе си. Има доста такива образци за страхотни гении, при които надвиват други въздействия и те си отпътуват по-скоро, в сравнение с всички ние бихме желали “, сподели още Нора Караиванова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР