Мястото на ремонтните дейности е след началото на съоръжението от

...
Мястото на ремонтните дейности е след началото на съоръжението от
Коментари Харесай

Ремонт на фуга усложнява трафика по Аспарухов мост


Мястото на ремонтните действия е след началото на оборудването от " Аспарухово " в посока Варна, прецизират от АПИ. Докато текат ремонтните действия, придвижването по моста ще се реализира в лявата лента на платното към Варна.

На мястото са сложени ограничаващи знаци, които отбиват движещите се коли. Необходимо е водачите прецизно да съблюдават поставената пътна сигнализация  - ограничаващите знаци, и да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, прецизират от пътната организация.

От медията напомнят, че ремонтът на Аспарухов мост стартира през 2016 година. Досега по него са реновирани 6 от общо 11 елементи на оборудването, като са вложени 7,8 млн. лева.

Последно бе рехабилитиран мост 6, който включваше напълно фрезоване на настилката, унищожаване на бетоновата настилка, хидроизолацията, полагане на нова бетонова настилка, хидроизолация, два пласта асфалтобетон и тротоарната подпора с подменяне на кабелите на осветлението.

Ремонтът на сектора от моста стартира на 12 май, а финалът му беше в края на юни. Стойността на реконструкцията бе за 1,6 млн. лева от бюджета на АПИ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР