Мястото на лидера на нашата партия е безспорно. Всеки, който

...
Мястото на лидера на нашата партия е безспорно. Всеки, който
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Мястото на Бойко Борисов е в ГЕРБ, той е създател на партията. Който си прави други сметки, дълбоко греши

" Мястото на водача на нашата партия е несъмнено. Всеки, който прави сметки, че мястото му не е в партията, надълбоко бърка. Борисов е основател на партията ", сподели в ефира на Нова телевезия Десислава Атанасова от ГЕРБ в отговор на въпрос дали Бойко Борисов ще бъде претендентът на партията за министър председател.

" Месеци наред се говореше за изчегъртване на ГЕРБ. Очевидно е, че без огромна партия държавно управление не може да се сформира. ", разясни тя.

" Ние бяхме подготвени всякога да предложим кабинет, когато българите ни дадоха доверие. В рамките на 46-то Народно събрание обявихме персонално състава на Министерски съвет, тъй като в нашата парламентарна група имаше хора, които са готови и могат да носят отговорност ", сподели Атанасова в коментар дали ГЕРБ е подготвена да предложи кабинет след изборите.
свързани новини20628на 21.10.2021
Тя назова политическата обстановка от ръководството на държавното управление на Радев " цялостен неуспех ". Целият свят се имунизира, а ние сме пропуснали доста време.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР