Мястото, където човек живее, носи неговия дух. Може да звучи

...
Мястото, където човек живее, носи неговия дух. Може да звучи
Коментари Харесай

Как домът ви разкрива вашата личност

Мястото, където човек живее, носи неговия дух. Може да звучи учудващо, само че това дали жилището ви е подредено, мръсно, разбъркано или обзаведено с избрани цветове, може да разкрие повече за личността и характера ви, в сравнение с допускате. Ето какво приказват обособените елементи на вашия дом за вашето „ Аз “:

Вратата

Според специалистите, ярките цветове на входната врата, които човек избира, подсказват за липса на боязън. Хората, които имат да вземем за пример алена външна врата, са хора, които не се опасяват да се конфронтират, да заявят себе си, да се сблъскат с непознатото противоречие.

Вашите шкафове

Детайлно насочените хора, които обичат всичко в работата им да е подредено, нормално имат разхвърляни шкафове и чекмеджета у дома. Обратно – тези, които се вглъбяват ненужно в нареждане по цветове на облеклата и движимостите в шкафовете си имат злощастието да водят тотално комплициран и неподреден живот.

Възглавници

Големите линии и шарки по декоративните ви възглавници подсказват за липса на убеденост в това какво хората ще кажат за вас. Полка точките пък приказват за занимателна персона, която има креативен пристрастености. Геометричните детайли значат, че можете да спазвате периоди и имате техническа мисъл.

Вашият душ

Душът приказва за това дали сме самотни или не. Дори двойки, които живеят дружно, само че имат прочувствени проблеми, могат да се усещат самотни, макар че са във връзка. Ако обичате да стоите дълго време под душа, да размишлявате, да водите въображаеми диалози, несъмнено това е белег за самотност. Душът е самобитен сурогат на прочувствена топлота.

Легло

Колко постоянно се упражнявате и по какъв начин се чувствате в работата си. Ако смятате, че оправянето на леглото е загуба на време и го оставяте с разбъркани чаршафи, то вие евентуално ненавиждате работата си. Освен това си признайте, че ненавиждате и фитнеса!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР