Мярказа неотклонение Задържане под стража“по отношениеобвиняем в държане нависокорисковинаркотични вещества-амфетамин,

...
Мярказа неотклонение Задържане под стража“по отношениеобвиняем в държане нависокорисковинаркотични вещества-амфетамин,
Коментари Харесай

РС – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем в държане на амфетамин, в изпитателния срок на наказание „лишаване от свобода“

Мярказа неотклонение „ Задържане под стража “по отношениеобвиняем в държане нависокорисковинаркотични вещества-амфетамин, определиРайонен съд– Кюстендил, като почете настояването, направено отРайонна прокуратура.21- годишният М.Р. е привлеченкато обвинен, за това че на 07.12.2023 година,вобитавания от него апартамент, в кв. „ Запад “ гр. Кюстендил,без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, е държалвърху секциявисокорисково наркотично вещество- амфетамин.

От събраните по делото доказателстваи свидетелски показания,може да сенаправиобосновано съмнение за авторство на действието, за което законът планува наказване „ отнемане от независимост “от 1 до 6 години.Извършеното закононарушение е в изпитателния период на присъда от 2021 година, когато му а наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, осъществяването на което е отсрочено за изпитателен период от 3 години, още веднъж за държане на наркотични субстанции.Налице е иреалнаопасностобвиняемиядаизвърши закононарушение, предвидсъдебното му миналои друго досъдебно произвеждане, водено още веднъж за държане на наркотични субстанции, написа в претекстовете на съдияСветослав Петров.

Определениетона районен съд – Кюстендил, с което във връзка с обвинения М. Р. е взета най- тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “подлежина обжалванес частна тъжба и частен митинг,пред Окръжен съд- Кюстендил.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР