Мярката за задържане на 41-годишната осиновителка от Столипиново, обвинена в

...
Мярката за задържане на 41-годишната осиновителка от Столипиново, обвинена в
Коментари Харесай

Искат постоянния арест на осиновителката, пребила жестоко 2-годишно момиченце

Мярката за задържане на 41-годишната осиновителка от Столипиново, упрекната в нечовечен побой на момиченце на 1 година и 9 месеца, ще гледа през днешния ден Районният съд в Пловдив. Според последните данни, положението на дететое сериозно. Проверява се дали женатае вменяема, както и дали побоят е осъществен от самата нея.

Момиченцетопостъпва в УМБАЛ " Свети Георги " на 23 септември вечерта в кома - с контузии по главата и тялото, синини, както и следи от ухапвания. За обзор е било доведено от майката.

След осъществените проучвания, лекарите са подали сигнал на тел. 112. Незабавно са почнали дейности по следствието за определяне на фактическата конюнктура по случая и разпити на очевидци.

Пред медиците осиновителката обяснила, че детето е паднало на земята от леглото, а синините по него били от това, че тя го хапела, тъй като не можело да се съвземе.

Първоначалните доказателства на проверяващите обаче сочат, че контузиите по тялото на детенцето са нанесени дамата, която се е грижела сама за детето.

Назначена е и сложна правосъдна психиатрична и психична експертиза на майката, чието умозаключение се чака да бъде изготвеноднес.

Обвиняемата беше арестувана за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР