Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас

...
Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас
Коментари Харесай

Стар телефон със счупен екран издал ученичката за интимността й с учителя

Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, упрекнат в изнасилването на малолетна ученичка, е била изменена още един път от домакински арест на парична гаранция. Това заяви за “24 часа " бащата на потърпевшото 14-годишно момиче.

“Казаха ми познати, че са го видели в центъра. След това се обадих на юриста си, с цел да видя дали е правилно това. Той ревизира и се оказа, че в действителност мярката му е изменена ", изясни родителят.

Майката и бащата на момичето разбрали за неприличните контакти на щерка им с учителя ѝ по математика от нейни съученички на 17 януари. След това се обърнали към директорката на СУ “Св. Св. Кирил и Методий " Мая Краева, която подала сигнал в полицията и на 26 януари 39-годишният учител беше арестуван.

Ръководителката на образователното заведение съобщи, че Басмаджиев е напуснал самичък поради прекаран инсулт още преди да избухне абсурдът.

Първоначално момичето отричало за контактите си с учителя и даже изтрило чатовете си с него. Бащата обаче се сетил за остарелия уред на детето, който бил със строшен екран. Ремонтирал го допустимо най-бързо и разкрил кореспонденцията сред двамата, която почнала още когато момичето било на 13 година

Чатовете били предадени в полицията, а Атанас Басмаджиев - упрекнат и арестуван за 72 часа. След като доказателствата излезли нескрито, 14-годишната признала, че е имала полов контакт с 25 години по-възрастния възпитател.

Родителите ѝ попаднали на колективен чат за летен лагер в Приморско, където Басмаджиев си приказва свободно с децата за секс и алкохол. Харесал някои девойки за “асеновградски булки ", а ученичка от Раковски пита дали там имат секс инструктори.

Въпреки че никой в групата не е пълновръстен, учителят им предложил да ги черпи с ракия за негово здраве и се хвали, че върви на дискотека с още по-малки възпитаници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР