МВР започна проверка на служители, които са осигурявали чадър“ над

...
МВР започна проверка на служители, които са осигурявали чадър“ над
Коментари Харесай

САМО В „АФЕРА“! ВРЪЗКИТЕ НА ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ В МВР И ВИП ДОСТАВКИТЕ НА „КРИСТАЛИ“ – ДИЗАЙНЕРСКА ДРОГА

МВР стартира инспекция на чиновници, които са осигурявали „ чадър “ над Георги Семерджиев, който преди седмица след лудо каране, умъртви на място две млади дами. Прокуратурата и тя проверява ченгета за застъпничество на комплексирания рецидивист.

Вече една седмица обаче всички са се фокусирали в зверската злополука, само че не и в действителните аргументи за това възприятие на безотговорност, което Семерджиев показва. И тя не е въобще обвързвана с високите скорости, а високия оборот, който се прави от разпространяването на дизайнерска дрога из софийските бардаци.

АФЕРА ще повдигне завесата, нима от „ Вътрешна сигурност “ решат да прогледнат, а от Софийска градска прокуратура вземат, че проверяват същинските схеми на Семерджиев. 

Наясно ли е политическото управление на Министерство на вътрешните работи в лицето на Бойко Рашков, освен „ Дамаджаната “, а към този момент и „ литмус “-а, че „ мръсни ченгета “ са подсигурявали Георги Семерджиев в качеството му на един от водещите дилъри на разпространението на дизайнерска дрога, известна още като „ кристали “.

Вместо да се чуди по какъв начин да трансферира виновността за зверския случай на прокуратурата, Рашков да види Авгиевите обори в личната си къщичка.

Защо Семерджиев е бръмчал главно в Студентски град, Лозенец, Драгалевци и Бояна? Защото дилъри на Семерджиев са зареждали с дрога нощните заведения в тези квартали, а огромните доставки били правени персонално от Семерджиев, който правил и ВИП-доставки на „ кристали “.

АФЕРА пита Министерство на вътрешните работи – дали ще ревизира някогашен шеф на бранш в СОБТ Благомир Ковачев, за който се твърди, че постоянно е бил забелязван в компанията на Георги Семерджиев.

Дали някогашната барета не е бил касиер и защита на Семерджиев?

Има ли връзка Благомир Ковачев с каратето у нас и познава ли се добре с майката на Георги Семерджиев?

Защо Министерство на вътрешните работи още даже не е привикало на разпит Ковачев, въпреки, че дружно със Семерджиев постоянно са засичани да упражняват дружно във фитнес в „ Красна поляна “.

Явно от Рашковото Министерство на вътрешните работи не желаят да открият, че през Благомир Ковачев, може да се окаже, че Георги Семерджиев е получавал „ услуги “, не просто от униформени служители на реда, само че даже и от настоящи барети. Става въпрос за наказателни акции против нередовни платци и длъжници, натрупали борчове около използването и търговията с дрога.

И още въпроси, които само АФЕРА е способна да зададе: Има ли и каква е връзката на Семерджиев с прочут наркобос с прякор „ Турчина “?

Познавал ли се е Семерджиев с някогашните ченгета Цветан Панков и Кирил Ванков, които бяха хванати при приемането на рушвет от дилъри.

Какво и за какво отдел „ Наркотици “ в Столична дирекция на вътрешните работи не е работило интензивно по секване на схемите на Семерджиев, в случай, че целия софийски ъндърграунд е знаел с какво се занимава шофьора-убиец.

Били ли са четирима чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи на мястото на случая на бул. „ Черни връх “ към час след случая и какво са търсили в разполовения джип на Семерджиев?

Министерство на вътрешните работи призна, че Георги Семерджиев е бил спиран с джипа си в „ Студентски град “ три седмици преди злополуката.

Спиран ли е обаче и с лек автомобил БМВ, само че на територията на 03 Районно ръководство, като откакто откриват, че кара без брошура патрулните служители на реда рапортуват на дежурния. Защо откакто е открито, че името на Семерджиев излиза като регистриран в системата на Министерство на вътрешните работи, като лице представляващо интерес, същото не е арестувано. Дежурният офицер разпорежда на лицето да бъде написана призовка за явяване в районното ръководство, което Семерджиев естествено не прави.

Ако Министерство на вътрешните работи на Рашков ревизира всичко разказано дотук, то обстановката към „ полицейския чадър “ над Георги Семерджиев ще придобие застрашаващи лавинообразни размери, което ни дава съображение да предположим, че на медиите ще бъдат подхвърлени главите на няколко патрулни служители на реда от обкръжението на Симона Радева и толкоз.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР