МВР работи по всички версии във връзка с отравянето на

...
МВР работи по всички версии във връзка с отравянето на
Коментари Харесай

МВР работи по всички версии около отравянето на Гебрев

МВР работи по всички версии по отношение на отравянето на оръжейния търговец Емилиян Гебрев. В това увери през днешния ден министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

По случая има издадена европейска заповед за следствие, която към този момент е изпратена на западните партньорски служби, а досъдебното произвеждане е обновено.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Уверявам ви, всичко което може да се направи, се прави по изясняване на всички обстоятелства. Нито една версия не изключваме досега, в който не бъде отхвърлена от събраните обстоятелства и условия. Казах ви, формирано е досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране против незнаен причинител на този стадий.
В Кюстендил вътрешният министър откри реновираната постройка на Областната дирекция на полицията. Извършеният ремонт ще даде достъп на хората в неравностойно състояние до всички услуги на Министерство на вътрешните работи. В развой е оборудването на всеки полицейски чиновник със средства за персонална отбрана и за влияние в сериозни обстановки, заяви Младен Маринов.

 Политическите мнения по тематиката Политическите мнения по тематиката "Скрипал-Гебрев "
Коментарите по тематиката "Скрипал-Гебрев ". Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов изключи опцията да става въпрос за "солова...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР