МВР, прокуратурата и следствието продължават работата по изясняване на случая

...
МВР, прокуратурата и следствието продължават работата по изясняване на случая
Коментари Харесай

Намериха момичетата, обрани от момчетата бандити в София

МВР, прокуратурата и следствието не престават работата по изясняване на случая от тази заран, когато в София юноша беше прострелян след гонене от полицията и по-късно умря в болничното заведение.

Вече са открити двете девойки, които са станали жертва на обир от страна на трите момчета. Момичетата би трябвало да извършат и различаване на двамата нападатели.

Продължава и изясняването на дейностите на служителя на Министерство на вътрешните работи, правят се експертизи. По непотвърдена информация на БНР от източници от следствието, той е извикал няколко пъти, преди да създаде предупредителни изстрели и чак по-късно да стреля по бягащия 18-годишен мъж, който след това умря в болница.

Хронологията на случая стартира към 02.00 часа тази заран, когато двете девойки стават жертва на тримата младежи, които ги атакуват, удрят едното от девойките и вземат от него чанта с персонални документи и пари. 

Около 05.00 часа сутринта тримата младежи, към този момент маскирани, са видяни от защитата на търговски център на столичния бул. " Черни връх ". Човекът подава сигнал в Столичната дирекция на вътрешните работи. Пристигат патрули на Столична дирекция на вътрешните работи и стартира гонене. В рамките на преследването единият от служителите на реда стреля по 18-годишния юноша, който се пробва да избяга, ранява го и малко по-късно той почива в болница.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР