МВР излезе с позиция за нападките отстрана на Кирил Петков

...
МВР излезе с позиция за нападките отстрана на Кирил Петков
Коментари Харесай

МВР: Преди, по време и след изборите Атанасов и Петков не ни нападнаха

МВР излезе с позиция за нападките отстрана на Кирил Петков и Атанас Атанасов. 
Прочетете още
Ето каква е позицията на Министерство на вътрешните работи:

Относно следващите внушения и нападки отстрана на Кирил Петков и Атанас Атанасов, направени през днешния ден, обръщаме особено внимание, че преди, по време и след производство на изборите за локална власт през 2023 година дейностите на Министерство на вътрешните работи не бяха обект на рецензии от тях. Тъкмо противоположното. Активността на жителите, подаващи сигнали в Министерство на вътрешните работи, сподели растеж в доверието към институцията. Говоренето и разпространението на лъжи са опит за омаловажаване на труда на хилядите служители на реда, охранявали изборния развой и вложили старания в противодействието на пазаруването на гласове.

По време на избори Министерството на вътрешните работи обезпечава на първо място публичния ред. Организира, координира и управлява всички охранителни мероприятия, в това число оперативното и очевидно противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите.

Не на последно място - резултатите от изборите са разследване от доверието на хората към представителите на политическата ни класа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР