МВР е направило неуспешен опит да извърши проверка защо бившият

...
МВР е направило неуспешен опит да извърши проверка защо бившият
Коментари Харесай

МВР не успяло да провери защо Борисов си държи пистолета на нощното шкафче

Министерство на вътрешните работи е направило несполучлив опит да извърши инспекция за какво някогашният министър председател Бойко Борисов държи персоналното си оръжие на нощното шкафче и го съхранява не по разпоредбите – в каса или обособено помещение, заяви " Свободна Европа ". Снимки на спящия водач на ГЕРБ с оръжие на шкафчето бяха публикувани на 17 юни предходната година. Същият ден той удостовери, че фотографията, на която спи, е достоверна.

" Тая, където дремя, сигурно не е инсталирана ", съобщи той.

За останалите фрагменти, на които се виждат пачки евро и златни кюлчета, Борисов твърдеше, че са правени в негово неявяване и режисирани.

Миналата година до Столична дирекция на вътрешните работи е подаден сигнал за метода, по който някогашният министър председател съхранявя оръжието си. Започнала е инспекция, която е прекъсната бързо. От полицията са обяснили, че до този резултат се е стигнало, тъй като " за ангажиране на административнонаказателна отговорност на едно лице е належащо преди всичко изясняване на предмета на нарушаването, като това следва да се извърши на база негови индивидуализиращи го белези и характерности ". Другият им мотив е належащо " ясно и тъкмо изтъкване на датата и мястото на осъществяване на нарушаването, неговото описане, посочването на събитията, при които е било извършено”.

Очевидно Министерство на вътрешните работи считат, че няма по какъв начин да стигнат до тази информация. В същото време още предходната година самият Борисов призна, че спи с револвер.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР