МВР > АрхивНад 700 литра нелегален алкохол са задържали митническите служители

...
МВР
> АрхивНад 700 литра нелегален алкохол са задържали митническите служители
Коментари Харесай

110 литра ракия в таванско помещение откриха митничари

 МВР > Архив
Над 700 литра незаконен алкохол са задържали митническите чиновници при инспекции в обитаеми места на териториите на Търговско дружество Югозападна и Търговско дружество Дунавска в последния месец.

415 литра течност с тип и аромат на етилов алкохол без документи по ЗАДС са арестувани в два частни парцела при две обособени инспекции на територията на област Велико Търново и община Кнежа. Установено е държане надлежно на 139 литра и 276 литра ракия, за които притежателите не са показали документи в границите на инспекцията. По случаите са формирани административнонаказателни производства.

Други 161.5 литра етилов алкохол са задържали митническите и полицейски чиновници при роуд стоп инспекции в региона на Благоевград при започване на месеца. В единия от случаите част от алкохола с анасонов аромат е открит в транспортното средство, а другата - при следваща инспекция в частен парцел, дружно със алкохол и есенция.

При  инспекции в търговски обекти са открити общо 30.5 литра незаконен наливен алкохол -  при инспекция в заведение за бързо хранене край София и при различен случай - в магазин в село на територията на община Петрич.

За последния месец са открити и четири нерегистрирани уреди за дестилиране на алкохол, всички - ситуирани в частни парцели, а три - в развой на работа. В един от случаите в частен парцел в община Ветово са открити две уреди с съдържимост 220 и 400 литра, като единствено едното оборудване е изварявало сега на инспекцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР