„Музиката е онова изкуство, което ни уцелва направо в сърцето

...
„Музиката е онова изкуство, което ни уцелва направо в сърцето
Коментари Харесай

На 26 декември преди 11 г.: Веско Ешкенази и Светльо Иванов с експеримент на улицата

„ Музиката е това изкуство, което ни уцелва напряко в сърцето и душата. Без спомагателни колела. Тя въздейства на хората по невероятен метод, който единствено музиката може като изкуство “.

Това сподели в „ 120 минути “ цигуларят Веско Ешкенази. Водещият Светослав Иванов го върна 11 години обратно, когато се срещат и когато дружно вършат опит на улицата. А точно цигуларят да свири на спирка на метрото и да види дали хората ще се спрат, с цел да го слушат. Експериментът е на този ден – 26 декември, само че през 2010 година

2021-ва за Веско Ешкенази е година с две лица – и с хубавите си страни, само че и с неприятните. Именно тази година той подписва брак със Станислава, с която имат повече от 10-годишна връзка.

„ Решихме да се оженим през февруари, тъй като имахме време един за различен и си дадохме сметка, че през всичките тези години сме се разминавали по един или различен метод – по летища, по гари. И двамата пътуваме доста. Много се обичаме, само че в никакъв случай не стигахме до най-важния миг. Сега имахме време “, описа Веско Ешкенази.

Вече трети път обаче се отсрочва юбилейният му концерт в НДК. Следващата дата е 16 април и цигуларят се надява концертът този път да се състои.

В политически проект годината за България е изглеждала като екшън филм, споделя Веско Ешкенази.

Той счита, че 2022 година ще бъде по-добра от миналата, тъй като хората са се научили да живеят с пандемията и всичко към нея.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР